Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Γ. Καραγιάννης: Προκηρύξαμε τους διαγωνισμούς για 5 σημαντικά έργα

Παρασκήνιο

Στην προκήρυξη των διαγωνισμών για 5 σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω του 1 δισ. ευρώ αναφέρεται με ανάρτησή του στα social media ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

Ένας από αυτούς τους διαγωνισμούς αφορά στον Φορέα Συντήρησης και Λειτουργίας του Μετρό της Θεσσαλονίκης με τον οποίο, όπως τονίζει ο κ. Καραγιάννης, «κάνουμε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα, τηρώντας τη δέσμευσή μας να παραδώσουμε το έργο στο τέλος του 2023».
Η ανάρτηση

«Προκηρύξαμε τους διαγωνισμούς για 5 σημαντικά έργα, συνολικού προϋπολογισμού άνω του 1 δισ. €, που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των κατοίκων στη Βόρεια Ελλάδα, την Κρήτη και τη Θεσσαλία.

Με τον διαγωνισμό για τον Φορέα Συντήρησης και Λειτουργίας του Μετρό της Θεσσαλονίκης κάνουμε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα, τηρώντας τη δέσμευσή μας να παραδώσουμε το έργο στο τέλος του 2023.

Με τους οδικούς άξονες Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και Δράμα – Αμφίπολη αναβαθμίζουμε τις υποδομές της Μακεδονίας, προσφέρουμε ποιοτικότερες και ασφαλέστερες μετακινήσεις.

Με τα φράγματα του Ταυρωνίτη στην Κρήτη και του Ενιπέα στη Θεσσαλία διασφαλίζουμε άριστη ποιότητα νερού για χιλιάδες κατοίκους, καλύτερη διαχείριση των υδάτινων πόρων και ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας.

Στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών επιλέξαμε την ταχεία προώθηση των έργων ΣΔΙΤ πετυχαίνοντας την υλοποίηση τους, χωρίς καθυστερήσεις, καλοσυντηρημένων έργων», αναφέρει στην ανάρτησή του ο υφυπουργός Υποδομών.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γιώργου Καραγιάννη στο Facebook:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρο...

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Φόρτωση άρθρων...