Στις νέες εξελίξεις που προέκυψαν στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

 

«Ελπίζω αυτές τις ημέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσαν να πουν στην υπόθεση του Κολωνού ότι η Νέα Δημοκρατία συγκαλύπτει παιδεραστές και ενόχους, να μην έχουν πέσει σήμερα από τα σύννεφα με αυτό που συνέβη με το στέλεχος τους», τόνισε ο Τάσος Γαϊτάνης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3.

 

Επίσης, υπογράμμισε ότι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αντιπαλέψει με πολιτικές θέσεις την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθεί να βρει τέτοιου είδους μικροπολιτικά τερτίπια. 

Ακόμα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε  ότι «αυτή η στρατηγική γυρίζει μπούμερανγκ στο ΣΥΡΙΖΑ».

 

«Θα πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το εξαιρετικά σοβαρό κοινωνικό ζήτημα. Η κοινωνία περιμένει από το πολιτικό σύστημα να έχει τη σοβαρότητα που πρέπει», ανέφερε ο Τάσος Γαϊτάνης. 

Γι' αυτό το λόγο, υποστήριξε, «η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει υιοθετήσει συγκεκριμένες πολιτικές όπως η αλλαγή της νομοθεσίας με την αυστηριοποίηση των ποινών, την εισαγωγή του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και τη δημιουργία κατάλληλων δομών υποστήριξης των συμπολιτών μας».