Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Γαϊτάνης: «Ο Τσίπρας ζήτησε Εκλογές γιατί φοβάται ότι θα χάσει τη δεύτερη θέση»

Παρασκήνιο

Στο άγχος του για την κατάληψη της δεύτερης θέσης απέδωσε το αίτημα του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για Εκλογές ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

Παράλληλα, το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος αναφέρθηκε και στη διαχείριση της πανδημίας και στα θέματα της ακρίβειας. «Ο κ. Τσίπρας αισθάνεται μια τεράστια ανασφάλεια πλέον, οι ανακατατάξεις στην κεντροαριστερή πολυκατοικία του αφαιρούν ζωτικό χώρο», σχολίασε ο Τάσος Γαϊτάνης, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Γι’ αυτό έσπευσε να ζητήσει εκλογές φοβούμενος ότι θα χάσει τη δεύτερη θέση από το ΚΙΝΑΛ», ανέφερε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμα, είπε ότι η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις και αυτή είναι η αιτία που προηγείται συστηματικά στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν τρεις φορές στις εκλογές του 2019.

 Για τη διαχείριση της πανδημίας ο Τάσος Γαϊτάνης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη δημόσια υγεία, ανεξάρτητα πολιτικού κόστους.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την κριτική που ασκείται από το ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα, τόνισε ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση είναι αρνητές της πραγματικότητας. Ειδικότερα υπενθύμισε την καταψήφιση 17 πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την πανδημία, ανέφερε την ενίσχυση του ΕΣΥ, τόσο σε ΜΕΘ όσο και προσωπικό, αλλά και τον αρνητικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον εμβολιασμό.



Σχετικά με τις αυξήσεων στην αγορά, ο Τάσος Γαϊτάνης σημείωσε ότι πρόκειται αναμφίβολα για ένα πρόβλημα που έχει διάρκεια και μέγεθος. Ακόμα, συμπλήρωσε ότι πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ έχει προϋπολογίσει η Κυβέρνηση να ξοδέψει το 2021 για να μειώσει τις επιπτώσεις, ενώ διευκρίνισε ότι οι αυξήσεις θα ήταν πολύ μεγαλύτερες αν δεν υπήρχε η στοχευμένη κρατική παρέμβαση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ξάνθη αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία προς το λαό ο Γιώργος Αυτιας και μετά τον Έβρο βρέθηκε στην Ξάνθη. Εκεί ήταν και ο Χρήστος Σταϊκούρας όπου είχαν με τον Γιώργο Αυτιά ιδιαίτερη συνάντ...

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Φόρτωση άρθρων...