Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

«Γαλάζια» σενάρια για την Περιφέρεια Αττικής – Ποια ονόματα ακούγονται

Ανοιχτό φαίνεται να είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή για τον υποψήφιο που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία για την Περιφέρεια Αττικής. 

Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να βρίσκεται σε διαδικασία επίσπευσης ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, καθώς είναι πιθανή η απόσυρση της στήριξης στον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Πατουλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, είναι ίσως ο βασικότερος από όσους εξετάζονται για να πάρει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Παπανικολάου είχε σήμερα συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο 46χρονος Γιώργος Παπανικολάου είναι δήμαρχος Γλυφάδας από το 2014. Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές επανεξελέγη με ποσοστό άνω του 79%. Έχει διατελέσει ευρωβουλευτής (2009-2014) και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (2004-2009).

Όμως, ο Γιώργος Παπανικολάου δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζεται για την Περιφέρεια Αττικής. Αφού ακούγονται τα ονόματα του υφυπουργού Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά και του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη. 

Η συγγνώμη του Πατούλη 

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ζήτησε συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο. «Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου», ανέφερε με δήλωσή του, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση GPO/Υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΝΔ : Μεγάλο τo προβάδισμα του Γιώργου Αυτιά – Ποια άλλοι συμπληρώνουν την πρώτη ενδεκάδα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις των πολιτών στη δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά» σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μεγάλο είν...

Φόρτωση άρθρων...