Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης: Πώς αισθάνονται οι υποστηρικτές Πούτιν που Τσετσένοι Ισλαμιστές κραυγάζουν «Αλαχού Ακμπάρ» στη Μαριούπολη; (Video)

Στη δραματική κατάσταση στη Μαριούπολη έπειτα από την ρωσική εισβολή αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο υπουργός στάθηκε σε μία διαφορετική παράμετρο τις ρωσικής εισβολής. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε ένα βίντεο από τον αρχηγό των Τσετσένων, Ραμζάν Καντίροφ, στο τέλεγκραμ στο οποίο απεικονίζονται στρατιώτες μαχητές του Ισλάμ να ποζάρουν πάνοπλοι και με τις σημαίες τους, με φόντο τα ερείπια της ορθόδοξης πόλης της Μαριούπολης.

«Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας που υποστηρίζουν την Ρωσία του Πούτιν, λόγω υποτίθεται Ορθοδοξίας, πώς αισθάνονται βλέποντας αυτό το βίντεο; Μία Χριστιανική πόλη γεμάτη Ελληνισμό πριν, παραδομένη τώρα στους μαχητές του Ισλάμ στο όνομα του Πούτιν…», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε την ανάρτησή του υπουργού και το σχετικό βίντεο:

Ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal, επικεφαλής ανταποκριτής εξωτερικών υποθέσεων, Γιαροσλάβ Τροφίμοφ, σε ανάρτησή του επισημαίνει επίσης:

«Σύμφωνα με τις ιαχές Allahu Akbar, η πόλη που κάποτε ιδρύθηκε από Έλληνες που διέφυγαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία «απελευθερώθηκε» από τους κατοίκους της από τις Τσετσένους πολιτοφυλακές του Πούτιν. Τι ανατροπή της ιστορίας…».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βασίλης Γραμμένος: «Ουδέποτε έβρισα τον Κωνσταντίνο Φλώρο, προσπάθησε να με πνίξει»

Την δική του εκδοχή έδωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, για τα όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στη Βουλή, ανάμεσα στον ίδιο και στον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσ...

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στα όσα καταλόγισε ο Πρωθυπουργός κατά του Νίκου Ανδρουλάκη. Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργ...

Φόρτωση άρθρων...