Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Γιατί τρέμει ο Τσίπρας την Ενιαία Εξεταστική

Με θράσος χιλίων πιθήκων ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται τη συγκρότηση Ενιαίας Εξεταστικής Επιτροπής, για να διερευνήσει το θεσμικό πλαίσιο της κρατικής διαφήμισης και των δημοσκοπήσεων από το 2015 μέχρι σήμερα.

Προφανώς με τη στάση του ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να αποφύγει τον διασυρμό που θα προκαλέσουν οι αποκαλύψεις για τις καθεστωτικές πρακτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση του απέναντι στα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία επιχείρησε να θέσει σε κατάσταση ομηρίας.

Η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ θα τραυματιστεί θανάσιμα όταν ακούσουν τις αποκαλύψεις για τον διαγωνισμό που έστησε για τις τηλεοπτικές άδειες για τα βοσκοτόπια που είχε βάλει εγγύηση ο Καλογρίτσας για τον ΣΥΡΙΖΑ TV, για τον επιχειρηματικό παράγοντα της Βόρειας Ελλάδας που χρησιμοποίησε ως λαγό ο Τσίπρας στον διαγωνισμό – παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες και για τις διαδρομές του μαύρου χρήματος των Λιβανέζων, με τις οποίες επιχείρησαν να στήσουν δικό τους σύστημα Μέσων Ενημέρωσης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Φόρτωση άρθρων...