Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Γκάφα από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Μπέρδεψαν το σήμα της Ειρήνης με εκείνο της Mercedes (εικόνες)

Παρασκήνιο

Σε γκάφα υπέπεσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, στο μήνυμα που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα για να καταδικάσει την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε το σήμα της Ειρήνης με εκείνο της Mercedes.

Στην ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν: «Ο εφιάλτης του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη, με γνωστό αφήγημα και τις ίδιες καταστροφικές συνέπειες. Προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση της ειρήνης. Να μη γίνει ένας ακόμα λαός θυσία στον βωμό των ιμπερεαλιστικών σχεδιασμών των μεγάλων δυνάμεων».

Υπάρχει και ορθογραφικό λάθος, καθώς στο κείμενο γράφουν «ιμπερεαλιστικών σχεδιασμών», προφανώς θέλοντας να γράψουν «ιμπεριαλιστικών».

Γκάφα από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Μπέρδεψαν το σήμα της Ειρήνης με εκείνο της Mercedes

Το λάθος αυτό ακολούθησε ένα κύμα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν οι υπεύθυνοι κατάλαβαν την γκάφα τους, μετά από λίγη ώρα η ανάρτηση αυτή διορθώθηκε.

Παρ' όλα αυτά, η αντίδραση δεν ήταν το ίδιο γρήγορη σε όλες τις περιπτώσεις. Στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου χρειάστηκαν πάνω από εφτά ώρες για να γίνει η διόρθωση.

Γκάφα από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Μπέρδεψαν το σήμα της Ειρήνης με εκείνο της Mercedes

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Φόρτωση άρθρων...