Τρίτη
14 Μαΐου 2024

H Γεροβασίλη ζήτησε συγγνώμη από τον Χαρακόπουλο για τη Βαγενά

Συγγνώμη ζήτησε η Όλγα Γεροβασίλη από τον Μάξιμο Χαρακόπουλο για τις χυδαιότητες της Άννας Βαγενάς, η οποία είχε υποστηρίξει πως η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα «κόμμα παιδεραστών».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, απευθύνθηκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμο Χαρακόπουλο, λέγοντας: «Πώς αισθάνεσαι που είσαι στο κόμμα των παιδεραστών;».

Έντονη ήταν αντίδραση από τον Μάξιμο Χαρακόπουλο, ο οποίος εκλέγεται στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Τι είναι αυτά που λες; Ντροπή», είπε ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, ενώ ζήτησε από την γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη να παρέμβει και να ανακαλέσει στην τάξη την βουλευτή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Όλγα Γεροβασίλη επικοινώνησε με την Άννα Βαγενά, η οποία αμέσως μετά τηλεφώνησε στον συνάδελφό της Μάξιμο Χαρακόπουλο, ζητώντας συγγνώμη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπηλιωτόπουλος: Δεν είμαι σύμβουλος επικοινωνίας του Κασσελάκη - Δεν χρειάζεται συμβουλές στα επικοινωνιακά

«Eνδεχομένως να δούμε εκπλήξεις σε αυτές τις εκλογές», η πρόβλεψη που έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ενόψει των ευρωεκλογών. Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε ότι είναι ένας ...

Φόρτωση άρθρων...