Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Η ανάρτηση Πιερρακάκη για την υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές

Παρασκήνιο

Σε ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης μιλάει για το διακύβευμα των εκλογών, αλλά και για την υποψηφιότητά του στην Α΄Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, περιφέρεια που γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε και εργάστηκε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γειτονιές της Αθήνας είναι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά του, επισημαίνοντας πως γνωρίζει τα προβλήματα και κατανοεί τις ανάγκες των πολιτών.

Ο κ. Πιερρακάκης αναφέρεται και στο διακύβευμα των εκλογών, σημειώνοντας πως «Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν για την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό που θα οδηγήσουν τη χώρα στο 2027. Σε αυτές τις εκλογές δεν διακυβεύονται μόνο οι κατακτήσεις όσων πετύχαμε όλοι μαζί στη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α΄Αθηνών μιλάει για το έργο του στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως αποτελεί πυξίδα για την Ελλάδα που θέλουμε: μια Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, που βάζει ψηλά τον πήχη και μετατρέπει το όραμα σε πράξη. Είναι ο καθρέφτης μιας νέας γενιάς ανθρώπων με ανοιχτό πνεύμα, που μετουσιώνει την τεράστια δυναμική της χώρας σε πολιτικές για όλους.

«Ζητώ από εσάς να μου δώσετε με την ψήφο σας τη δύναμη να εργαστώ για να αλλάξουμε τη ζωή μας, δίνοντας τις μάχες του μέλλοντος και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας. Μαζί μπορούμε από το «δεν γίνεται» να αφαιρέσουμε το «δεν». Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη χώρα. Είναι στο χέρι μας να επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο την πορεία προς την Ελλάδα που αξίζουμε!», αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Α' Αθηνών, περιφέρεια που γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα και εργάζομαι. Οι γειτονιές της Αθήνας είναι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου, γνωρίζω τα προβλήματα και κατανοώ τις ανάγκες των πολιτών.

Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν για την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό που θα οδηγήσουν τη χώρα στο 2027. Σε αυτές τις εκλογές δεν διακυβεύονται μόνο οι κατακτήσεις όσων πετύχαμε όλοι μαζί στη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Kyriakos Mitsotakis. Η ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι να διαμορφώσουμε μια νέα Ελλάδα με ισχυρή οικονομία, που προσφέρει ευκαιρίες σε όλους μέσα στην Ευρώπη και τον κόσμο των μεγάλων αλλαγών.

Με το #govgr και τις πρωτοβουλίες μας σε ολόκληρο το πεδίο δραστηριοτήτων του κράτους αποδείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε σημαντικούς στόχους με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Το έργο στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αποτελεί πυξίδα για την Ελλάδα που θέλουμε: μια Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, που βάζει ψηλά τον πήχη και μετατρέπει το όραμα σε πράξη. Είναι ο καθρέφτης μιας νέας γενιάς ανθρώπων με ανοιχτό πνεύμα, που μετουσιώνει την τεράστια δυναμική της χώρας σε πολιτικές για όλους.

Ζητώ από εσάς να μου δώσετε με την ψήφο σας τη δύναμη να εργαστώ για να αλλάξουμε τη ζωή μας, δίνοντας τις μάχες του μέλλοντος και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας. Μαζί μπορούμε από το «δεν γίνεται» να αφαιρέσουμε το «δεν». Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη χώρα. Είναι στο χέρι μας να επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο την πορεία προς την Ελλάδα που αξίζουμε!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...