Τετάρτη
05 Οκτωβρίου 2022

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου μετά την αδιαθεσία που ένιωσε στο βήμα της Βουλής

Παρασκήνιο

Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, όταν ανέβηκε πριν λίγο στο βήμα της Βουλής προκειμένου να μιλήσει για το νομοσχέδιο που ρυθμίζει τα της εκπαίδευσης των αστυνομικών.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε να διακόψει για λίγο την ομιλία του, προκειμένου να συνεχίσει λίγο αργότερα και αυτή την ώρα βρίσκεται στο ιατρείο της Βουλής.

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση τη υγείας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη» ανέφερε ο προεδρεύων της συνεδρίασης Θανάσης Μπούρας που ενημέρωσε τους βουλευτές που βρίσκονται στην ολομέλεια ότι ο κ. Θεοδωρικάκος θα παραμείνει στο ιατρείο για λίγη ώρα, για προληπτικούς λόγους.

Λίγη ώρα αργότερα, δε, ανάρτηση έκανε και ο υπουργός ενημερώνοντας πως «οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία».

Η ανάρτηση του υπουργού

«Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της βουλης. Όλα καλά! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτη

Στη συμφωνία Τουρκίας και Λιβύης, που φέρεται να επιτρέπει την εκμίσθωση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (AOZ) της Λιβύης σε τουρκικές εταιρείες για έρευνες υδρογονανθράκων, αν...