Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Η αντίδραση του Γεωργιάδη σε «τρολάρισμα» του Πολάκη - «Να σας πω την αμαρτία μου, γέλασα»

Παρασκήνιο

Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης αντάλλασσουν συχνά... κουβέντες μέσω των social media, ωστόσο αυτή τη φορά η «συνομιλίας» τους ήταν πολύ διαφορετική.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter που κάποιος είχε μοντάρει και είχε ως πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον υπουργό Εργασίας. Συγκεκριμένα το σκηνικό φαίνεται πως είναι από ταινία Western με το πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη να εμφανίζεται ως τραυματίας στο έδαφος και τον Παύλο Πολάκη ως «σερίφη» από πάνω του με ένα όπλο να τον σημαδεύει. Στη συνέχεια φαίνεται να λέει η φιγούρα με το πρόσωπο του Πολάκη «πόσα laptop πήρε από την Huawei ρε αλήτη;», με τον Άδωνι να απαντά: «δεν πήρα laptop, tablet πήρα». Και στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τραβά την... σκανδάλη, αλλά δεν είχε σφαίρα και αποχωρεί.

Ο βουλευτής Χανίων του κόμματος της αντιπολίτευσης ανάρτησε το βίντεο και έγραψε: «Έχω πέσει στο πάτωμα από τα γέλια!!». Μάλιστα φαίνεται πως την συγκεκριμένη ανάρτηση την είδε ο υπουργός Εργασίας και φαίνεται πως το διασκέδασε.

«Τώρα χωρίς πλάκα επειδή εμένα το χιούμορ μου αρέσει να σας πω την αμαρτια μου γέλασα! Ο φίλος μου ο Παύλος δε νομίζει ότι με πείραξε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...