Ανέβηκαν οι τόνοι σε πάνελ του MEGA κατά τη διάρκεια της εκπομπής για τις Εθνικές Εκλογές με τον Στέφανο Τζουμάκα να εκρήγνυται με αφορμή αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Μάντζο.

Αρχικά ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για μία ματαίωση μεταξύ των ψηφοφόρων που οδήγησε σε ψήφο ανάγκης ενώ όπως δήλωσε «η χώρα ηττήθηκε μετά το 2010, υπήρχε ελπίδα μετά το 2015 ότι θα γινόταν διαπραγμάτευση σε μορφή σύγκρουσης».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μάντζος είπε «Κατανοώ ότι τελικά η ματαίωση είναι ότι αποφασίσατε να πάτε στον ΣΥΡΙΖΑ για να ρίξετε τη δεξιά και τώρα συνειδητοποιείτε ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το κάνει. Αυτή είναι η ματαίωση».

Τι κι αν η Ράνια Τζίμα προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ο Στέφανος Τζουμάκας εξερράγη και σηκώθηκε όρθιος μέσα στο πλατό απευθυνόμενος προς τον Δημήτρη Μάντζο λέγοντας «Έβλαψε τη χώρα. Σιωπή κύριε. Η χώρα έχασε το 25% του πλούτου της και μιλάτε; Τελείωσε το ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Κόμμα που βλάπτει τη χώρα να σιωπά. Σιλάνς».