Το μισό υπουργικό συμβούλιο αλλά και σχεδόν όλη η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ παραβρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στον γάμο του Δημήτρη Χρόνη, με κουμπάρο τον γραμματέα της ΝΔ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη. Για όσους  δεν το γνωρίζουν ο γαμπρός είναι από τα πλέον γνωστά στελέχη της ΝΔ, παλαιότερα της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ και στη συνέχεια διετέλεσε επί μακρόν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ .

Η πολιτική «είδηση» της βραδιάς πάντως, ήταν η εξαιρετικά ζεστή υποδοχή που επεφύλασσε το σύνολο των καλεσμένων υπουργών, βουλευτών και γαλάζιων νεολαίων στον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Η παρουσία του οποίου κυριάρχησε στα πολιτικο-δημοσιογραφικά πηγαδάκια της γαμήλιας δεξίωσης, ενώ σχεδόν σύσσωμη ήταν και η ευχή – προτροπή όλων ο Γρηγόρης Δημητριάδης να επιστρέψει σύντομα σε κεντρικό πολιτικό ρόλο.

Αφού όλοι οι παριστάμενοι αναγνώρισαν την αποδεδειγμένη ικανότητα του στην διαχείριση κρίσεων αλλά και στον συντονισμό του κυβερνητικού έργου.

Η απουσία του «αρχιστράτηγου» Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μέγαρο Μαξίμου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, ειδικά  τις τελευταίες βδομάδες.

Κάτι που αντιλαμβάνεται περισσότερο όλων ο ίδιος πρωθυπουργός, ο οποίος φθείρει άσκοπα πολιτικό προσωπικό κεφάλαιο, για να μπαλώσει τις αρκετές «μαύρες τρύπες» στην λειτουργία του κρατικού μηχανισμού …