Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Εντυπωσίασε η δυναμική παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΕΘ - Ξεπέρασε ακόμη και τις μέρες του 2019

Παρασκήνιο

Εξαιρετικά θετική είναι η αποτίμηση συνολικά της διήμερης παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Κατ' αρχήν υπήρξε ρεκόρ προσέλευσης στη διάρκεια της ομιλίας του, αφού οι παριστάμενοι ξεπέρασαν την πρώτη επίσκεψη του ως πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη το 2019, δύο μήνες μετά την εκλογή του.

Καταγράφηκε, κυριολεκτικά, το αδιαχώρητο στο Βελλίδειο το Σάββατο το βράδυ, ενώ εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του συνόλου των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις παράλληλες διοργανώσεις που διεξήχθησαν στο χώρο της ΔΕΘ το περασμένο τριήμερο.

marinakis-mpratakos

Με "άριστα 10" βαθμολογήθηκε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, ο οποίος είχε και το γενικό πρόσταγμα του συνόλου της οργάνωσης των δράσεων που αφορούσαν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί του, σε κεντρικό ρόλο, ο γραμματέας του κόμματος Παύλος Μαρινάκης, η πληθωρική πολιτικά παρουσία του οποίου σε όλες τις δράσεις του τριημέρου δεν πέρασε απαρατήρητη. 

Ιδιαιτέρως θετική, αλλά και ουσιαστική ήταν η παρουσία του Διευθυντή Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού, ο οποίος - συν τοις άλλοις- επιμελήθηκε τα εντυπωσιακά γραφικά που συνόδευσαν τις οικονομικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, καθώς και τη μεγάλη όσο και εξαιρετικά επιτυχή προβολή τους στα social media.

nikos-romanos

Ενώ θα πρέπει να αναφερθεί πως βασικός μοχλός της κινητοποίησης των στελεχών του κομματικού μηχανισμού του τριημέρου ήταν ο γραμματέας του οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης.

Την ίδια στιγμή... απρόβλεπτα θετική εντύπωση προκάλεσαν οι πολύ θερμές εκδηλώσεις των απλών Θεσσαλονικιών κατά τη διάρκεια της μη προγραμματισμένης βόλτας του πρωθυπουργού, το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ήταν ενδεικτικές οι επευφημίες, τα θερμά λόγια υποστήριξης αλλά και τα εκατοντάδες... αιτήματα για selfies με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τους πιο νέους πολίτες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από πολλά χρόνια επαναλειτούργησε το κεντρικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, στην "καρδιά" της πλατείας Αριστοτέλους, το οποίο αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες και όχι μόνο για τα κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...