Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Η φωτογραφία του Μάριου Θεμιστοκλέους από την ΠΑΣΠ (Photos)

Παρασκήνιο

O «εγκέφαλος» του προγράμματος «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά του κορωνοϊού και γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους όταν ήταν φοιτητής ανήκε στην ΠΑΣΠ.

Αυτό αποκάλυψαν τα parapolitika.gr, τα οποία δημοσίευσαν μια φωτογραφία από τα νιάτα του 45χρονου σήμερα Μάριου Θεμιστοκλέους, όταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας ήταν μέλος της φοιτητικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Στην παρακάτω φωτογραφία, από τα τέλη του 1990, όντας φοιτητής Ιατρικής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τέταρτος από δεξιά, ο Μάριος Θεμιστοκλέους εμφανίζεται δίπλα στην αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, την οποία κατά παράδοση κρατά η ΠΑΣΠ.

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους είναι ένα από τα επιτυχημένα στελέχη του υπουργείου Υγείας και κατόρθωσε στους δύσκολους μήνες της πανδημίας να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή.

Η φωτογραφία του Μάριου Θεμιστοκλέους από την ΠΑΣΠ

Η άγνωστη φωτογραφία του Γενικού Γραμματέα Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, από τη νεολαία ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τον Παπανδρέου θυμήθηκε ο Κασσελάκης - Πήγε στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι περιοδείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, ευρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε το προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμ...

Θεσσαλονίκη: Δίπλα – δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις– Να μην σταματήσουν ποτέ οι προσπάθειες για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε ο δή...

Φόρτωση άρθρων...