Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

«Big Brother» στη Βουλή: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βιντεοσκοπούσε βουλευτές της Ν.Δ. χωρίς να ζητήσει άδεια

Ένταση επικράτησε στο τέλος της δευτερολογίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να διαμαρτύρονται στο προεδρείο του κοινοβουλίου και να καταγγέλλουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου τους βιντεοσκοπούσε την ώρα που χειροκροτούν χωρίς να έχει ζητήσει την άδεια τους.

Παρέμβαση Τασούλα

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, παρεμβαίνοντας στην διαδικασία απευθύνθηκε στην πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» και παρατήρησε:

«Διαμαρτύρονται βουλευτές γιατί τους φωτογραφίζετε, τους μαγνητοσκοπείτε ή δεν ξέρω ποιο άλλο. Αυτά είναι θέματα προσωπικών δεδομένων και πρέπει να ζητάτε την άδεια των υπολοίπων. Έχετε την τάση αυτοεπαίνου, αλλά αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό. Δεν είναι σωστό να μαγνητοσκοπείτε τους άλλους χωρίς την άδεια τους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρίνης: «Για την Κυβέρνηση η δημόσια υγεία είναι περιττό βάρος, για εμάς είναι δικαίωμα και κοινωνική κατάκτηση»

Το Νοσοκομείο Χαλκίδας επισκέφτηκε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης. «Για την κυβέρνηση η δημόσια υγεία αποτελεί ένα βάρος από το οποίο...

Συνεχίζει... απτόητος ο Πολάκης: «Στημένη και υποκριτική» η αντίδραση της Λινού

Αμετανόητος, παρά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει ο Παύλος Πολάκης για το επεισόδιο της φραστικής επίθεσης στη συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη. ...

Φόρτωση άρθρων...