Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Η κυριαρχία Μητσοτάκη και η καθοριστική... συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στο ελληνικό success story

Παρασκήνιο

Η ανάδειξη της πολιτικής σταθερότητας ως του 50% της επιτυχίας για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, είναι μια παράμετρος που χρησιμοποιούν όλοι οι διεθνείς οίκοι στις εκθέσεις τους για τη χώρα μας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι ο Τσακαλώτος και μερικοί ακόμη σύντροφοι θα την... κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, δεν μπορούν να νιώθουν υπερήφανοι σ΄ ένα κόμμα με επικεφαλής τον Κασσελάκη, τον... Τάιλερ και τη σκυλίτσα, τους οποίους περιστοιχίζουν ο Πολάκης, η Τζάκρη, πολλά... σούργελα και κάποιοι υποτιθέμενοι σοβαροί που δυστυχώς, εξελίσσονται σε σούργελα! Χθες, ο Τσακαλώτος στην εκδήλωση της "Ομπρέλας" μάλλον... κούνησε το μαντήλι, την ίδια στιγμή που ο Κασσελάκης με τον Ανδρουλάκη, συζητούσαν για το θέμα των υποκλοπών, παρηγορώντας ο ένας τον άλλον!

loukas_georgiadis

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Νέα δημοσκόπηση της Alco, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάει όλο και χειρότερα, ενώ το ΠΑΣΟΚ τον... ακουμπάει. Προφανώς και δεν έχει νόημα να συζητούμε για τα ευρήματα που αφορούν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά ούτε και για το υπ΄ αριθμόν ένα πρόβλημα των πολιτών που είναι ακρίβεια, περιμένοντας από την κυβέρνηση να δώσει και άλλες ανάσες. Ο Ανδρουλάκης βλέπει ότι λόγω της εκρηκτικής κατάστασης μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να προβάλλει ως... εξωθεσμική αξιωματική αντιπολίτευση και να επιβάλλει την ατζέντα του στον Κασσελάκη.

Αυτά που συμβαίνουν στην Κεντρο-Αριστερά αποτελούν ευλογία για τις επιδιώξεις της κυβέρνησης σε σχέση με τις επενδύσεις, την επενδυτική βαθμίδα και γενικά την πορεία της οικονομίας. Ο Μητσοτάκης παίζει μόνος του... μπάλα και οι άλλοι, δεν μπορούν να περάσουν ούτε τη... σέντρα, για να βάλουν κάποιο... γκολ! Τα επιτεύγματα της Ελληνικής κυβέρνησης οφείλονται εν πολλοίς και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση και όλοι αντίπαλοι του Μητσοτάκη "βράζουν στο ζουμί τους".

O ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, ή, για την ακρίβεια, το νέο πρόσωπο που λέγεται Κασσελάκης και ο Ανδρουλάκης, αποτελούν εύκολη "λεία" για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η "μάχη" της Κρήτης αφορά μόνο τους δύο πρώτους και σε καμία περίπτωση τον τρίτο. Η συμβολή του Κασσελάκη στο success story της Ελλάδας είναι αντίστοιχη της τεράστιας... προσφοράς στον τόπο από τον προκάτοχο του Αλέξη Τσίπρα! Όλοι δούλεψαν... σκληρά για να τους βάλει η Ελληνική κοινωνία στο περιθώριο και να τους δώσει μια θέση... μη ανάληψης ευθυνών.

Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατρακυλάει και μπορεί σε λίγο καιρό να δίνει μάχη με το ΚΚΕ, αποτελεί μια εξαιρετική εξέλιξη για τη χώρα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ανδρουλάκη, ο οποίος, δεν μπορεί να ανοίξει την περπατησιά του ΠΑΣΟΚ, καθώς δεν διαθέτει το ανάλογο βεληνεκές. Η προσωπικότητα και η αξιοπιστία του Μητσοτάκη αποτελούν αυτή τη στιγμή μια πολύτιμη υπεραξία για τη χώρα, η οποία έχει ακόμη να κερδίσει σημαντικά στοιχήματα τόσο στην οικονομία, όσο και στην οργάνωση του κράτους και των θεσμών. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ θα συζητούν και θα βάζουν τρικλοποδιές ο ένας στον άλλον, τόσο περισσότερο θα τρέχει η χώρα για να εδραιώσει ένα success story, που τόσο έχει ανάγκη...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Αλβανία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή

Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ - Αλβανίας, ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Σήμερα, ημέρα το...

Φόρτωση άρθρων...