Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μοίρασε φαγητό σε άστεγους στον Πειραιά

Φαγητό σε άστεγους μοίρασε στο λιμάνι του Πειραιά χθες το βράδυ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την Πρόεδρο συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη. Μαζί με εθελοντές από τους Γιατρούς του Κόσμου και το «Δείπνο Αγάπης», η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετείχε στη διανομή φαγητού σε άστεγους στην Πύλη Ε7-Ε9 του λιμανιού του Πειραιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται κοντά σε πολίτες που χρειάζονται βοήθεια, καθώς και την παραμονή των Χριστουγέννων είχε συμμετάσχει στην ίδια δράση στο λιμάνι του Πειραιά και είχε δώσει την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει, όπως έκανε χθες, σε μία από τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα.

Οι μερίδες φαγητού που διανεμήθηκαν ετοιμάστηκαν από τον σεφ της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Βασίλη Μπέκα.

Πολλοί από τους άστεγους την αναγνώρισαν και έσπευσαν να συνομιλήσουν μαζί της, λέγοντας ότι ξαφνιάστηκαν ευχάριστα που την είδαν για δεύτερη φορά ανάμεσά τους μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για το «θαύμα» Κασσελάκη - Έντονες αντιδράσεις και για τις δηλώσεις Παπανώτα

Βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος και δημοσιογράφου, Δημήτρη Παπανώτα. Συγκεκριμέν...

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπική απόφαση Κασσελάκη η αποπομπή Παπανώτα - Το είχε αποφασίσει εδώ και μέρες

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την α...

Φόρτωση άρθρων...