Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Η τυχοδιωκτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τους ανεμβολίαστους

O ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει κλείνει το μάτι στους ανεμβολίαστους και έχει ανάγει σε στρατηγική τις ακραίες θέσεις των λεγόμενων δικαιωματιστών.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται πολυδιχασμένο με τον Πολάκη να ζητάει εμβολιασμούς μόνο για τους πάνω από 65 χρονών, τον Νίκο Φίλη να τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε κρίσιμους τομείς του κρατικού μηχανισμού, όπως στρατό, αστυνομία και δημόσιοι υπάλληλοι, τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει καθημερινά ρεσιτάλ τυχοδιωκτισμού καλύπτοντας τους ανεμβολίαστους και επικεντρώνοντας την κριτική του μόνο στην ενίσχυση του ΕΣΥ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει βαρύτατες ευθύνες γιατί υπερασπίστηκε το λεγόμενο κίνημα των αντιεμβολιαστών, γιατί θεωρούσε ότι θα ψαρέψει στα θολά νερά των λεγόμενων αντισυστημικών.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στήριξε τους αντιεμβολιαστές, γιατί επενδύει στρατηγική στην κατάρρευση του ΕΣΥ και τη γιγάντωση της πανδημίας για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Δυστυχώς και για την Κυβέρνηση όμως όλα αυτά τα πληρώνει ακριβά η κοινωνία που παρακολουθεί καθημερινά το δράμα που εξελίσσεται με τους νεκρούς, τους διασωληνωμένους και τους ασθενείς, που στοιβάζονται στα ράντζα των νοσοκομείων.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Φόρτωση άρθρων...