Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Η υποδοχή και ξενάγηση του Κ.Μητσοτάκη στον Α. Μπλίνκεν στο σπίτι του στα Χανιά (Εικόνες)

Τον κέρασαν καλτσούνια και ρακή

Παρασκήνιο

Στο σπίτι του στην Κρήτη ξενάγησε τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αφού τον υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε στον Άντονι Μπλίνκεν τον κόλπο της Σούδας και την αμερικανική βάση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός κέρασε καλτσούνια και ένα σφηνάκι ρακή τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον Αμερικανό ΥΠΕΞ στην εξώπορτα της οικίας του και πριν κάτσουν στον καναπέ για την μεταξύ τους συνάντηση είχαν μια πολύ σύντομη συζήτηση στο μπαλκόνι το σπιτιού με την θέα στην πόλη.

Στην υποδοχή του Αμερικανού ΥΠΕΞ εκτός από τους διπλωματικούς ακολούθους παρίστατο και η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη και ο γιος τους Κωνσταντίνος.

Ο πρωθυπουργός και ο Αμερικανός ΥΠΕΞ φαίνονται να κοντοστέκονται μπροστά σε μια φωτογραφία με τον Κ.Μητσοτάκη να παρέχει τις απαραίτητες επεξηγήσεις. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Φόρτωση άρθρων...