Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Ηλιόπουλος: Δεν ήταν εύκολο να αποχωρήσουμε αλλά φτάσαμε σε αδιέξοδο με τον Κασσελάκη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, το πρόβλημα είναι ότι η χώρα δεν έχει αντιπολίτευση», δήλωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής μίλησε για την επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση από το κόμμα και επικρίνοντας τις θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε τα εξής: «Θέλουμε πολιτικό σχέδιο που να μπορεί να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία. Στον προοδευτικό χώρο υπάρχει ένα έντονο πολιτικό κενό».

«Στη ζωή υπάρχουν και οι δύσκολες αποφάσεις» δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, πάντως, μετά την απόφαση της αποχώρησης.

Χαρακτήρισε αντιφατικές αλλά και συντηρητικές τις θέσεις Κασσελάκη, ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τελευταίου περί «επιστροφής στην παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα», ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε ότι δεν έχουν σχέση με τις «αξίες για τις οποίες έχει παλέψει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Με έμφαση επισήμανε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντί να συζητήσει, ανακάλυπτε «εσωτερικούς εχθρούς» και πρόσθεσε ότι οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν τρίτο κόμμα.

«Η σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να παραδεχθεί το πρόβλημα», πρόσθεσε το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπογράμμισε, την ίδια στιγμή, «δεν θα κάνουμε εμφύλιο ούτε με τον Πολάκη ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ» αλλά πρόσθεσε ότι χρειαζόμαστε «έναν σύγχρονο προοδευτικό χώρο».

«Το πρόβλημά μας είναι ότι η χώρα δεν έχει αντιπολίτευση. Θελουμε προοδευτικό αριστερό πόλο για να απαντήσουμε στον κ. Μητσοτάκη», επανέλαβε. 

Ακόμα, μίλησε για έναν ΣΥΡΙΖΑ σε φθορά αλλά και για ένα «καθηλωμένο ΠΑΣΟΚ». 

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει τους χαρακτηρισμούς της «ομπρέλας» για τον Στέφανο Κασσελάκη. «Θα απαντάω σε χαρακτηρισμούς που έχω δώσει εγώ», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχολιάζοντας τη λέξη «βούρκος», είπε ότι πρόκειται για μία διαρροή την οποία διέψευσε.

Τοποθέτησε στις αρχές της άλλης βδομάδας τον σχηματισμό της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας, ενώ δεν αποκάλυψε στοιχεία για τον επικεφαλής. Ωστόσο, σημείωσε ότι ο κ. Χαρίτσης είναι κατάλληλος για τη θέση.

Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Είναι ο άνθρωπος στον οποίο χρωστάω, έφερε την αριστερά στην Κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπηλιωτόπουλος: Δεν είμαι σύμβουλος επικοινωνίας του Κασσελάκη - Δεν χρειάζεται συμβουλές στα επικοινωνιακά

«Eνδεχομένως να δούμε εκπλήξεις σε αυτές τις εκλογές», η πρόβλεψη που έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ενόψει των ευρωεκλογών. Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε ότι είναι ένας ...

Νέα «καρφιά» Πολάκη κατά Τσίπρα και Ξανθού: Σας απάντησαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές

Στο στόχαστρο του βάζει για άλλη μια φορά τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα ο Βουλευτης Χανίων, Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στο θέμα των εμβολίων,...

Φόρτωση άρθρων...