Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Κανελλόπουλος: Κατέθεσε πρόταση στον Άρειο Πάγο για να κατεβεί στις Εκλογές με τον ΕΑΝ

Το σήμα και το όνομα του κόμματος με το οποίο θα κατεβεί στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Νωρίτερα από τον αρχηγό του ΕΑΝ, είχε καταθέσει την υποψηφιότητα του με το κόμμα «Έλληνες», ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλίας Κασιδιάρης.

Η συμμετοχή του στις εκλογές είναι αμφίβολη. Στις 5 Μαΐου η Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει για την υποψηφιότητα του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρώην ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και κρατείται στις φυλακές Δομοκού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Πάρτι στα social για τη συνεργασία Σπηλιωτόπουλου - Κασσελάκη: «Άλλο Σπηλιωτόπουλος, άλλο Βελουχιώτης»

Βούτυρο στο ψωμί των χρηστών του «Χ» (πρώην τουίτερ) φαίνεται πως ήταν η ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς πολλοί εξ αυτών «ορ...

Φόρτωση άρθρων...