Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

«Καρφιά» Αχτσιόγλου κατά Πολάκη για τις αιχμές για τους δημοσιογράφους

Τις περιοδείες της ξεκίνησε η Έφη Αχτσιόγλου ενόψει των Εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η Έφη Αχτσιόγλου πραγματοποίησε ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έλειπαν και αυτές για τα εσωκομματικά, αλλά και τις διάφορες «συντροφικές» τοποθετήσεις αναφορικά με την υποψηφιότητα της.

Σε ερώτηση για σχόλια που έγιναν σε σχέση με συνέντευξή της που αναφερόταν σε δημοσιογράφους, η Έφη Αχτσιόγλου διευκρίνισε τι ακριβώς είχε πει σχετικά και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε μια σε διαδικασία απαντήσεων σε συκοφαντικές δυστυχώς τοποθετήσεις που με στοχοποιούν και προσωπικά.... Θέλω να προφυλάξω απόλυτα τη διαδικασία... Δε θα απαντήσω, ούτε στο ύφος, ούτε με αντίστοιχη επιθετικότητα. Να προχωρήσουμε συλλογικά, συντεταγμένα, η κοινωνία μας περιμένει. Να μην αδικήσουμε την κοινωνία και να ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Ο αντίπαλος μας είναι έξω - και είναι η νέα δεξιά του κ. Μητσοτάκη».

Σε ερώτηση για το εάν θα έπρεπε να γίνει ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του κόμματος, σημείωσε ότι θα μπορούσε να γίνει μια "δημιουργική συζήτηση", αλλά όχι μια "συγκρουσιακή" αντιπαράθεση, με εντελώς αντιδιαμετρικές θέσεις, καθώς οι υποψήφιοι είναι μέλη του ίδιου κόμματος.

«Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εκπονούνται συλλογικά, αποφασίζονται συλλογικά και μας δεσμεύουν συλλογικά. Δε θα απαντήσω εγώ με μία άλλη προγραμματική θέση, με άλλη ο κ. Παππάς, με άλλη ο κ. Τσακαλώτος», είπε η Έφη Αχτσιόγλου και πρόσθεσε: «Μέχρι να υπάρξει μια άλλη ομόφωνη, ή πλειοψηφική απόφαση για τις προγραμματικές μας θέσεις, αυτές μας δεσμεύουν».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δεν βγαίνουν στη «σύνταξη» Φίλης και Σταθάκης

Η συμπερίληψη ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Φίλης και ο Γιώργος Σταθάκης, στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς, αποτελεί δίκοπο μαχαίρι: και αυτό διότι από τη μία η ...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Φόρτωση άρθρων...