Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: Δώρισα οκτώ κλιματιστικά, έναν διάδρομο και ένα ποδήλατο στο σχολείο ΑμεΑ στην Καλλιθέα

Την ανακοίνωση ότι προχώρησε στη δωρεά οκτώ κλιματιστικών, ενός διαδρόμου και ενός ποδηλάτου στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για ΑΜΕΑ της Καλλιθέας, έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε και τα κυβερνητικά στελέχη να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να κάνουν ανάλογες δωρεές.

«Αντί να ζητήσουν συγγνώμη από δασκάλους, γονείς και παιδιά, ειρωνεύονται... Ε, ναι λοιπόν, αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή την ανάγκη, από  ανθρωπιά και αλληλεγγύη να κάνω μια δωρεά για οκτώ air condition, για να μην κρυώνουν τα παιδιά τον χειμώνα. Να κάνω μια δωρεά ένα διάδρομο κι ένα ποδήλατο, ώστε να μπορούν να αθλούνται. Ας κάνουν και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Βορίδης, και ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Καραμανλής και η κ. Μιχαηλίδου...», τόνισε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται πως κατά την επίσκεψή του στο συγκεκριμένο Κέντρο, πριν από μερικές ημέρες, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εκφράσει την έκπληξή του για το γεγονός πως οι περίπου 40 καθηγητές έχουν για γραφείο μία αίθουσα που χωρά μόλις δέκα άτομα, ενώ υποσχέθηκε διπλασιασμό των υποδομών, για να μπορούν να είναι όλοι πιο άνετοι στον χώρο εργασίας τους. Επιπλέον, είχε υποσχεθεί καλοριφέρ, air condition και διπλή έκταση στις υποδομές που θα στεγάζουν τις σχολικές μονάδες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...