Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Ο Κασσελάκης απαντά στην Ομπρέλα: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»

Παρασκήνιο

«Δεν θα κάνουμε πίσω» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ένα 24ωρο πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στα μέλη του κόμματος.

Παράλληλα ανέφερε ότι «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας».

Κατά τον ίδιο ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει θέτοντας ως στόσο να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους 600.000 πολίτες που έχασε στην κάλπη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.

Δίνοντας το στίγμα του είπε ξανά «δεν θα κάνουμε πίσω» και συνέχισε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: 87 στελέχη ζητούν τη διαγραφή του Πολάκη – Αναμένονται δραματικές εξελίξεις

Την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στο πειθαρχικό ζητούν στελέχη της ομάδας των «87» του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Παύλος Πολάκης τέθηκε ε...

Συνεχίζει... απτόητος ο Πολάκης: «Στημένη και υποκριτική» η αντίδραση της Λινού

Αμετανόητος, παρά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει ο Παύλος Πολάκης για το επεισόδιο της φραστικής επίθεσης στη συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη. ...

Κυβερνητικές πηγές: Υποκριτική η στάση Κασσελάκη στο θέμα Πολάκη - Για τα μάτια του κόσμου η διαγραφή

Υποκριτική χαρακτηρίζουν τη στάση του κ. Στέφανου Κασσελάκη στο θέμα Πολάκη στελέχη της Κυβέρνησης, με βάση τα όσα είπε χθες (25/7) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχος του κόμματ...

Φόρτωση άρθρων...