Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ο Κασσελάκης απαντά στην Ομπρέλα: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»

Παρασκήνιο

«Δεν θα κάνουμε πίσω» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ένα 24ωρο πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στα μέλη του κόμματος.

Παράλληλα ανέφερε ότι «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας».

Κατά τον ίδιο ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει θέτοντας ως στόσο να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους 600.000 πολίτες που έχασε στην κάλπη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.

Δίνοντας το στίγμα του είπε ξανά «δεν θα κάνουμε πίσω» και συνέχισε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Στον Ωρωπό ο Γιώργος Αυτιάς

Στην Ανατολική Αττική βρέθηκε ο αεικίνητος Γιώργος Αυτιάς όπου άκουσε και κατέγραψε προβλήματα και θέματα των πολιτών. «Σας άκουγα 34 χρόνια και στάθηκα δίπλα σας Τώρα αν εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...