Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: Στη Γαύδο με φουσκωτό και καπετάνιο τον Αποστολάκη μετά το Ρέθυμνο

Παρασκήνιο

Στο νησί της Γαύδου μετέβη χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, από το Ρέθυμνο όπου περιόδευε σήμερα από νωρίς το πρωί, στα πλαίσια της τετραήμερης επίσκεψης του στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης μετέβη με φουσκωτό στη Γαύδο και συνοδεία του Ναυάρχου και Βουλευτή Επικρατείας του κόμματος, Ευάγγελου Αποστολάκη, με τον οποίο είχαν συνταξιδέψει και στην Μακρόνησο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έφυγε από το νησί λίγο πριν της 19.00.

Δείτε φωτογραφία:

news

 

 

 

Σημειωτέον ότι με το ίδιο μοντέλο περιοδείας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναμένεται να επισκεφθεί όλες τις ακριτικές περιοχές του Αιγαίου, αρχής γενομένης από το Καστελόριζο για συμβολικούς λόγους, από τις 20-28 Απριλίου. Η συγκεκριμένη περιοδεία, που περιγράφεται ως «Ναυτική Εβδομάδα» από την Κουμουνδούρου θα περιλαμβάνει και θεματική εκδήλωση για την Υγεία, στην Κω.
Στη Γαύδο μετέβη ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά το Ρέθυμνο.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Φόρτωση άρθρων...