Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Καστανίδης: «Η κοινωνία να διαμορφώσει με την συμμετοχή της το εκλογικό αποτέλεσμα»

Να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής κάλεσε τους πολίτες ο Χάρης Καστανίδης, προκειμένου: «να διαμορφώσει η κοινωνία με την συμμετοχή της το εκλογικό αποτέλεσμα».

Ο Χάρης Καστανίδης στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας βρέθηκε στα Χανιά και σε ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη ανασυγκρότησης της δημοκρατικής παράταξης, τονίζοντας πως πρέπει να: «ξαναμεγαλώσει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημόσια ζωή της χώρας».

Ακόμα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε: «Η παράταξή μας μπορεί να προσφέρει πολύ σημαντικά πράγματα στην πατρίδα». Κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, ώστε: «να διαμορφώσει η κοινωνία με την συμμετοχή της το εκλογικό αποτέλεσμα».

Ο πρώην υπουργός επισήμανε ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι η ανασυγκρότηση ενός σύγχρονου δημοκρατικού σοσιαλιστικού κόμματος με ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα. Παράλληλα, εξέφρασε την αγωνία του για τις εξελίξεις με την πανδημία στη χώρα υποστηρίζοντας ότι: «Για την αρνητική αυτή εξέλιξη υπάρχει πολύ μεγάλη ευθύνη της κυβέρνησης, που λαμβάνει αντιφατικές αποφάσεις που δημιουργούν σύγχυση και καθιστούν την πανδημία ανεξέλεγκτη».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στην «επικοινωνιακή αναρχία της κυβέρνησης στον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας», τονίζοντας την ιδιαίτερη κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία με την πανδημία.

Αναφορικά με τα εθνικά θέματα, δήλωσε πως αγωνιά του για την κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία, την Βοσνία / Ερζεγοβίνη και το Κόσοβο, υποστηρίζοντας ότι τα Βαλκάνια μπαίνουν σε μια κρίση, στην οποία «πρέπει να προσέξει η χώρα μας».

Παράλληλα, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ κάλεσε τον πρωθυπουργό να συγκαλέσει άμεσα το Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας για να υπάρξει μια κοινή γραμμή για να αντιμετωπισθεί η κατάσταση.

Τέλος, ο Χάρης Καστανίδης έκανε αναφορά στις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων κάνοντας λόγο για ένα δύσκολο χειμώνα για τα νοικοκυριά και κάλεσε την Κυβέρνηση να πάρει, όπως είπε, την γενναία απόφαση και να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ).
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Ο Τσίπρας επιβεβαιώνει το rebranding: «Δέχομαι προτάσεις από εταιρείες, δεν έχω συνάψει ακόμη συνεργασία»

Στα περί πρόσληψης εταιρείας για να κάνει rebranding στο προφίλ του απαντά το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα. Έπειτα από τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου δείχνει τ...

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Φόρτωση άρθρων...