Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Καθυστερημένη συγγνώμη Βερναρδάκη για την αθλιότητα κατά της Κεραμέως

Παρασκήνιο

Μετά τον σάλο και τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τα όσα είπε για τη Νίκη Κεραμέως ο Χριστόφορος Βερναρδάκης αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από την υπουργό Παιδείας. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη για το απαράδεκτο βίντεο, στο οποίο συνέκρινε την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με την υπόδικη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε δήλωσή του ο Χριστόφορος Βερναδάκης αναφέρει πως το σχόλιό του ήταν άστοχο γι΄ αυτό και το έχει κατεβάσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

«Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του Χριστόφορου Βερναρδάκη: «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ.

Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».

Το χρονικό της υπόθεσης

Το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Επικρατείας, έφερε αντιδράσεις καθώς η υπουργός Παιδείας παρομοιάστηκε με την 33χρονη η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, με τον Χριστόφορο Βερναδάκη να θέλει να κατηγορήσει τη Νίκη Κεραμέως πως «δολοφονεί» την δημόσια παιδεία σε ένα τουλάχιστον ατυχές σχόλιο.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας απέσυρε το βίντεο από τον λογαριασμό του στο TikTok.

Το επίμαχο βίντεο: 

Γαϊτάνης για Βερναρδάκη: «Θα καταδικάσει ο κ. Τσίπρας;»

«Η επίθεση του Χριστόφορου Βερναδάκη προς τη κυρία @nkerameus είναι τοξική, χυδαία και συνιστά δολοφονία χαρακτήρα», ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

«Αυτό είναι το είδος και το ύφος της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ; Ο κ. Τσίπρας θα καταδικάσει;», κατέληξε ο Τάσος Γαϊτάνης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το προεκλογικό σποτ των «Δημοκρατών» του Ανδρέα Λοβέρδου: «Είμαστε Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη»

Με ένα σποτ που σύνθημα του έχει «Είμαστε το Κέντρο», ο Ανδρέας Λοβέρδος καλεί τους πολίτες να εμπιστευτούν το κόμμα του «Δημοκράτες» στις Ευρωεκλογές, γιατί «μπορούν, γιατί είναι ...

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Φόρτωση άρθρων...