Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Καυστικό σχόλιο Ξυνίδη για Παπανδρέου: Συγγνώμη πρόεδρε, αλλά μια συγγνώμη ζήτησε ο Αλέξης πριν το γεύμα;

Παρασκήνιο

Ένα αιχμηρό σχόλιο επεφύλασσε ο Σωκράτης Ξυνίδης για το φημολογούμενο γεύμα ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με ανάρτησή του στα social media ανέφερε: «Συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός, αλλά, Πρόεδρε, μια συγγνώμη ζήτησε ο Αλέξης πριν το γεύμα; Γιατί μας αφορά όλους όσους ακόμη σκουπιζόμαστε από τα αυγά, τις ντομάτες και κυρίως τις ύβρεις» 

Ο Σωκράτης Ξυνίδης διετέλεσε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ από το 2009 έως το 2012, ενώ είχε θητεύσει και ως αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης από τις 7 Σεπτεμβρίου 2010 έως τις 17 Μαΐου 2021.

Η ανάρτηση Παπανδρέου

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, με μια σιβυλλική ανάρτηση απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου στις φήμες για γεύμα με τον Αλέξη Τσίπρα και στα σχέδια για «κυβέρνηση ηττημένων», λέγοντας ότι «όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν», αφήνοντας έτσι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και μη διαψεύδοντας επί της ουσίας τη μυστική συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου
Από το Γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, είχε εκδοθεί η ακόλουθη ανακοίνωση:

Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες.

Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν.

Ας σημειωθεί ότι η συνάντηση δεν διαψεύδεται ούτε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο όπως επεσήμαναν πηγές από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί συναντήθηκαν πριν πολλούς μήνες, τυχαία, στο πλαίσιο μιας κοινωνικής εκδήλωσης που ήταν και οι δύο καλεσμένοι και δεν συζητήθηκε κανένα πολιτικό σχέδιο ή κάποια μετεκλογική συνεργασία των δυο κομμάτων. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σταθάκης και Φίλης μεταξύ των υποψηφίων Ευρωβουλευτών με τη Νέα Αριστερά - Όλα τα ονόματα

Σε ρυθμούς ευρωεκλογών κινείται η Νέα Αριστερά με το ψηφοδέλτιό της να βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η Νέα Αριστερά ανακοινώνει 18 νέες υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές που εγκ...

Οι Ευρωεκλογές, οι συσχετισμοί και η ανάγκη για επικράτηση της κοινής λογικής λόγων των διεθνών εξελίξεων

Τα κόμματα παρουσίασαν τους υποψηφίους των ευρωψηφοδελτίων τους πιστεύοντας ότι έχουν κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Η Νέα Δημοκρατία με τη συμπερίληψη του φυλακισμένου κ...

Φόρτωση άρθρων...