Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Προαναγγελία απόσυρσης της υποψηφιότητας από τον Κεγκέρογλου

Νέα δεδομένα δημιουργεί η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, όπως ανέφερε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Χρειάζεται ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη που θα κάνει σκόπιμη κριτική στην Κυβέρνηση και θα καλύψει το κενό του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής πρόσθεσε ότι «έχουμε χτίσει μια αυτόνομη πορεία με μια πρόταση σοσιαλδημοκρατική, το «πράσινο συμβόλαιο»».

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου επισήμανε ότι το πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών, και το έχει χτίσει πέτρα – πέτρα η Φώφη Γεννηματά.

«Μπορώ να προσθέσω με την υποψηφιότητα μου το πολιτικό σχέδιο για την επανασύνδεση του κινήματος με την κοινωνία» και πρόσθεσε ότι με την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου υπάρχουν νέα δεδομένα.

«Όλο το πολιτικό σκηνικό επηρεάζεται με τον ένα ή την άλλο τρόπο», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός.

Σχετικά με το εάν θα αποσύρει την υποψηφιότητα του από την κούρσα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο Βασίλης Κεγκέρογλου τόνισε ότι θα αξιολογήσει μαζί με συνεργάτες του τα δεδομένα με βάση  το καλό του Κινήματος.

«Σήμερα θα αποφασίσω τη στάση μου στη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ», είπε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...