Κυριακή
14 Ιουλίου 2024

Κεχαγιά: Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν άλλες απολύσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκήνιο

Να μαζέψει τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι απολύσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη, με τελευταία αυτή του Γιώργου Τσίπρα, επιχείρησε το πρωί της Πέμπτης η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά.

«Πιστεύω πως δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει στόχο να νοικοκυρέψει το κόμμα και να βάλουμε το κόμμα σε μια σειρά. Αυτό θα γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του 2023 έχασε τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα και άρα τη μισή επιχορήγηση ενώ τα έξοδα του παρέμειναν ίδια, αυτό αυτομάτως δημιούργησε οικονομικά προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό προσπαθούμε να νοικοκυρευτούμε» είπε η κυρία Κεχαγιά στο Action24.

Σύμφωνα με την ίδια «υπάρχει μια σειρά σκέψεων. Ό,τι είναι χρήσιμο για να πάρει το κόμμα μπροστά και να αναπνεύσει οικονομικά θα γίνει. Εμείς, όμως, μεθόδους ΠΑΣΟΚ με αλλαγή ονόματος δεν θα χρησιμοποιήσουμε» προσθέτοντας ότι «δεν είναι λύση να ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Ειδικά για την περίπτωση του Γιώργου Τσίπρα υποστήριξε ότι «δεν είναι μια απόλυση που έγινε αιφνιδιαστικά. Πρόκειται για λύση σύμβασης που ήταν συμφωνημένη εδώ και καιρό. Ο ίδιος ζήτησε να παραταθεί για έναν μήνα η σύμβασή του όταν έγινε γνωστό ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές για να καλύψει κάποιες ασφαλιστικές υποχρεώσεις που ήθελε και το αίτημα αυτό όχι μόνο έγινε δεκτό αλλά παρατάθηκε μέχρι τις ευρωεκλογές»

Πρόσθεσε, δε, ότι «δεν διανοούμαι ότι υπάρχει στέλεχος που μπορεί να πιστεύει ότι πρέπει να πληρώνεται κάποιος για εργασία που δεν προσφέρει και να μην αμοίβεται ο διάδοχός του όπως συμβαίνει με τον Θάνο Μωραΐτη».

Μιλώντας τέλος για όσα λέει ο Γιώργος Τσίπρας για την απόλυσή του, η κυρία Κεχαγιά σχολίασε πως «δεν είπε κάτι διαφορετικό από ό,τι λέει το κόμμα για τις συνεργασίες μετά τις ευρωεκλογές».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα επίθεση Κασσελάκη κατά Τσίπρα: Έριξε έξω τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ - Να αναλύσει τα λάθη της κυβέρνησής του

Μαίνεται ο «υπόγειος πόλεμος» στην Κουμουνδούρου - «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είχαν όλοι γνώση για τα ζητήματα του κόμματος», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

Φόρτωση άρθρων...