Κυριακή
05 Φεβρουαρίου 2023

ΚΙΝΑΛ: Επιστολή Λοβέρδου στην ΕΔΕΚΑΠ για debates μεταξύ των υποψηφίων προέδρων

Επιστολή στην ΕΔΕΚΑΠ έστειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος για διεξαγωγή debates μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του Κινήματος Αλλαγής. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προτείνει συνεννόηση όλων των υποψηφίων για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής για να συμμετέχουν σε κοινές τηλεοπτικές συζητήσεις (debates) στο πρώτο γύρο των εσωκομματικών Eκλογών και σε δύο μεταξύ εκείνων που θα διεκδικήσουν την ηγεσία στο δεύτερο γύρο.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στην επιστολή του αναφέρει ότι όλοι έχουν συναίσθηση ότι οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου αποτελούν ορόσημο για την παράταξη και επισημαίνει:

«Με την επίγνωση αυτή και με δεδομένη την πεποίθηση όλων μας ότι πρώτο ζητούμενο αποτελεί η μεγιστοποίηση της συμμετοχής των συμπολιτών μας, θεωρώ αναγκαίο να υπάρξει συνεννόηση όλων των υποψηφίων σε συνεργασία με την ΕΔΕΚΑΠ για τις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις μας (τα επονομαζόμενα debates)».

Ακόμα, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής τονίζει τον συνθετικό διάλογο που είναι προνομιακό πεδίο του χώρου και προτείνει τη διεξαγωγή δύο δημοσίων συζητήσεων (debates) κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου μεταξύ 6 και 12 Δεκεμβρίου. 

«Τέλος, αντιμετωπίζω θετικά τη διαδικασία ελεύθερης συζήτησης μεταξύ των δημοσιογράφων και των υποψηφίων», προσθέτει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush ο Ν. Χαρδαλιάς

Ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε χθες, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο του Αμερικανικού Ναυτικού USS George H.W. Bush (CVN 77), το ο...

Φόρτωση άρθρων...