Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

ΚΙΝΑΛ: «Μάχη» για τις 5.000 υπογραφές - Που στοχεύουν οι 4 υποψήφιοι

Παρασκήνιο

Φάκελο με 5.000 υπογραφές μελών του κόμματος θα πρέπει να καταθέσουν μέχρι την προσεχή Παρασκευή οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί στο Κίνημα Αλλαγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τόνοι έχουν πέσει αισθητά, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, που σημαδεύτηκε από σοβαρές εντάσεις στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Οι πυρήνες

«Μπαρουτοκαπνισμένη» στη διαδικασία και με την αντίστοιχη εμπειρία του 2017, η Φώφη Γεννηματά αναζητά τις υπογραφές στους παλιούς πυρήνες των υποστηρικτών της και στα απλά μέλη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται ότι έχει έρεισμα σε νεότερα ηλικιακά μέλη και εκεί «ποντάρει», ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος στοχεύει σε όσους στηρίζουν την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ και είχαν απομακρυνθεί από την Κεντροαριστερά το προηγούμενο διάστημα.

Από τη βόρεια Ελλάδα

Παράλληλα, ο Χάρης Καστανίδης έχει τη στήριξη από τη βόρεια Ελλάδα και τη βοήθεια μελών του ΚΙΔΗΣΟ.

Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις υποψήφιοι συλλέγουν υπογραφές και ηλεκτρονικά, ενώ έχουν ήδη στείλει SMS και σχετικά e-mail υπό τη μορφή καμπάνιας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...