Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Κωνσταντινόπουλος: «Η πόρτα είναι κλειστή για όσους πήγαν σε άλλα κόμματα»

«Η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά είναι εδώ και θα μας οδηγήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Το τρίπτυχό μας είναι ανανέωση, ενότητα και αυτονομία», τόνισε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ένας άνθρωπος που αγωνίζεται για τις ιδέες του με πείσμα και ουσιαστικά ολοκληρώνει τη διαδικασία με επιτυχία πάντα. Θέλει να αγκαλιάσει όλη την παράταξη για να κάνουμε πράξη τον μεγάλο μας στόχο», ανέφερε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον «Realfm 97,8»,

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ήταν από τις καλύτερες κατά γενική εκτίμηση», πρόσθεσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

“Για αυτούς που χρησιμοποίησαν την παράταξη και πήγαν σε άλλα κόμματα και πήραν θέσεις η πόρτα είναι κλειστή. Μιλάμε όμως με όλους τους ψηφοφόρους”, τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

“Ο Νίκος θα δίνει μάχες στην Ευρώπη και να πει στους σοσιαλδημοκράτες ότι πρέπει να αποφασίσει ο κ. Τσίπρας αν είναι αριστερός στην Ελλάδα ή σοσιαλδημοκράτης στην Ευρώπη, ώστε να τελειώσει το σούρτα-φέρτα”, πρόσθεσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ερωτηθείς αν θα τεθεί θέμα για τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα απάντησε ότι “Πρέπει να του ζητήσουμε να πάρει απόφαση τι είναι. Τι είναι; Να μας πει! Αυτό πρέπει να κάνει”.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λοβέρδος για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί: Ανοσιούργημα, αυτή η ανωμαλία πρέπει να λάβει τέλος

Για ανοσιούργημα κατηγορεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την απόφαση του Τούρκου προέδρου να μετατρέψει σε τζαμί και την ιστοτική Μονή της Χώρας. Ο πρόε...

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Φόρτωση άρθρων...