Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Επικρότησε με ανάρτηση την τοποθέτηση του πατέρα του για τον εκλογικό νόμο

Παρασκήνιο

Το ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού νόμου είναι ένα από αυτά που έχουν προκαλέσει μια σειρά ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ που δίνει αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επαίνεσε τη στάση του πατέρα του.

Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ξανά ο εκλογικός νόμος. «Η μόνη περίπτωση που θα αλλάξει ο εκλογικός νόμος», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «είναι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεχτεί ότι η κάλπη της απλής αναλογικής είναι μια «βόμβα» στα θεμέλια της πολιτικής σταθερότητας και αποφασίσουμε από κοινού να τον αλλάξουμε».

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη έγραψε σχετικά με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού: «Συνέπεια. Συνέχεια. Σταθερότητα», επικροτώντας την τοποθέτηση του πατέρα του.

konmitsotakis

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης για Παπανώτα: Καλά έκανα που τον διέγραψα - Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις, όχι στα λόγια

«Καλά έκανα και διέγραψα τον κύριο Παπανώτα, να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα, ο οποίος μιλά με ρατσιστικό λόγο, προσβάλλει μία ολόκλη...

Δημήτρης Τσιόδρας: Αντιγραφή από βιβλίο για τον Παπαδιαμάντη η αναφορά Κασσελάκη για σταυρό στην κολυμπήθρα

Σε ανάρτηση για το «θαύμα» στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη προέβη ο Δημήτρης Τσιόδρας, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ και διευθυντής Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Μέσω αυτής, ...

Φόρτωση άρθρων...