Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κυβέρνηση: Σχέδιο κοινωνικής ειρήνης απέναντι στα φαινόμενα έντασης, επενδύει στην πόλωση ο ΣΥΡΙΖΑ

Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση τα φαινόμενα κοινωνικής έντασης που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα κυρίως μετά το τραγικό περιστατικό του Περάματος.

Στόχος των αρμόδιων υπουργείων αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου είναι να εμπεδωθεί αίσθημα ασφάλειας και κοινωνικής δικαιοσύνης, ενώ ήδη έχει σταλεί το μήνυμα πως τα φαινόμενα βίας δεν θα γίνουν ανεκτά όπου από κι αν προέρχονται.

Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος προκαλεί ανησυχία καθώς πλησιάζει η επέτειος τόσο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όσο και εκείνη της δολοφονίας Γρηγορόπουλου τις οποίες κάποια ακραία στοιχεία θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν για να προκαλέσουν χάος στο κέντρο της Αθήνας και των άλλων μεγάλων πόλεων.

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει με ύπουλο τρόπο να τροφοδοτεί την ένταση μέσα και έξω από τη Βουλή, επενδύοντας για μία ακόμη φορά στην ένταση, αφού οι ίδιες οι πολιτικές του προτάσεις δεν έχουν κανένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Εξάλλου, διαχρονικά η Κουμουνδούρου χαϊδεύει τις λεγόμενες συλλογικότητες.

Δυστυχώς όμως για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ευτυχώς για τη χώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τσιμπάει από τις παγίδες της έντασης που στήνει καθημερινά η Κουμουνδούρου και αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα τα ανάλογα περιστατικά κινούμενος σε δύο άξονες, δηλαδή προς την εμπέδωση της κοινωνικής ειρήνης και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η απέλπιδα προσπάθεια του κ. Τσίπρα να διχάσει ξανά τον ελληνικό λαό πέφτει στο κενό, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση επιχειρεί φυγή προς τα εμπρός αναδεικνύοντας εκείνα που ενώνουν τον ελληνικό λαό, βάζοντας ταυτόχρονα τις στιγμές που δίχασαν την Ελλάδα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα «μαζεύει» κατόπιν εορτής ο Νίκος Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας

Προσπάθεια να μαζέψει τις χθεσινές του δηλώσεις περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο βουλε...

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρο...

Φόρτωση άρθρων...