Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

Κυβερνητικές πηγές: Η κυβέρνηση προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη, αλλά δεν ανταποκρίθηκε

Παρασκήνιο

Επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε νωρίτερα η κυβέρνηση δια του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, η οποία ωστόσο δεν ευοδώθηκε.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, η κυβέρνηση επιχείρησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κ. Ανδρουλάκη διά του υπουργού Γιώργου Γεραπετρίτη, ωστόσο εκείνος δεν ανταποκρίθηκε.

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ, σε απάντηση των πηγών της κυβέρνησης επισημαίνουν ότι το κόμμα από την πρώτη στιγμή λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια. «Καλούμε την κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όλα στο φως», αναφέρουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Μάντζος: Να μας πει η κυβέρνηση ποιος, πως και γιατί θεώρησε τον Νικο Ανδρουλάκη ύποπτο για την Εθνική Ασφάλεια

Η Κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει «ποιος, πως και γιατί θεώρησε έναν ευρωβουλευτή, υποψήφιο αρχηγό και ήδη αρχηγό του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος, του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής,...