Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Ήρθε με ανθοδέσμη στον ΣΥΡΙΖΑ σαν τη θεία από το Σικάγο

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για το ΠΑΣΟΚ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Αρχικά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε ότι «δεν έχει ιδεολογία. Βλέπεις να έχει; Εγώ βλέπω ότι κάθε μέρα την ψάχνει» ενώ στην ερώτηση γιατί τότε τον επέλεξαν οι ψηφοφόροι του κόμματος ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε ότι «ήταν φυσιολογικό να ψηφιστεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα πεθαμένο κόμμα, είχαν πεθάνει όλοι εκεί πέρα μέσα και ήρθε αυτός πιο ζωντανά και είπαν "να ένας ζωντανός", ήρθε και με ανθοδέσμη, ξένος, είναι λίγο η θεία από το Σικάγο που φέρνει κάτι καινιούγιο».

«Από αυτό που είχε μπαγιατέψει ήταν κατι καλύτερο και είναι καλύτερο σε επίπεδο ζωντάνιας, αυτό μόνο. Από εκεί και πέρα ιδεολογικά, δεν ξέρει έτσι όπως αλάζει η εποχή πού θα βρεθεί» συμπλήρωσε για τον Κασσελάκη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εκτίμησε μάλιστα ότι «αυτή η αποϊδεολογικοποίηση μην νομίζεις οτι θα αργήσει να φτάσει στο σημείο ο οποιοσδήποτε εμφανιστεί σαν τον Κασσελάκη να μοιάζει ότι είναι μια χαρά. Και γιατί πρέπει να με κυβερνήσει κάποιος που να ξέρει οτι δεν είναι κρατίδιο της Κύπρου τα κατεχόμενα (σ.σ. αναφέρεται στη δήλωση Κασσελάκη πριν να εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ)».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δεν βγαίνουν στη «σύνταξη» Φίλης και Σταθάκης

Η συμπερίληψη ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Φίλης και ο Γιώργος Σταθάκης, στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς, αποτελεί δίκοπο μαχαίρι: και αυτό διότι από τη μία η ...

Φόρτωση άρθρων...