Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Λοβέρδος για Παπανδρέου: «Τα 4/5 ήταν για το «πίσω» - Πάμε για την επόμενη ημέρα»

«Δεν γίνεται αλλαγή χωρίς ελπίδα και ελπίδα σημαίνει ότι κάνεις κάτι καινούριο», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου.

«Τη διάβασα λέξη-λέξη και είδα ότι τα τέσσερα πέμπτα της, ήταν για το ‘’πίσω’’», επισήμανε ο Ανδρέας Λοβέρδος και είπε ότι «τώρα πάμε για την επόμενη ημέρα, δεν μπορεί να συζητάμε αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν χρήματα, ούτε να γράφουμε ιστορία».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για το ζήτημα των συνεργασιών του κόμματος ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως απορρίπτει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που άλλοι συνυποψήφιοί του μεταχειρίζονται τους ίδιους όρους με τον Αλέξη Τσίπρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης.

Απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν πως εάν εκλεγεί θα συμπράξει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απάντησε πως ούτε από τη Νέα Δημοκρατία έχει απευθυνθεί τέτοια πρόταση, ούτε κάποιος εκ των έξι υποψηφίων επιθυμεί συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ. συνεπώς «αυτό το θέμα είναι νεκρό».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι αυτό που οφείλει να κάνει η παράταξη είναι να προετοιμάσει το δικό της κυβερνητικό πρόγραμμα και πως η δική του φιλοδοξία είναι ο υπερδιπλασιασμός των δυνάμεων.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...