Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Λοβέρδος: «Στόχος μου είναι να περάσω στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ»

Παρασκήνιο

«Στόχος μου να περάσω στον δεύτερο γύρο», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, ενόψει του πρώτου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

«Καταρχάς η προσδοκία μου είναι να μπω στο δεύτερο γύρο και να είμαι και πρώτος. Η επιλογή αντιπάλου θα ήταν μια αγενής απάντηση αλλά έχει μια δυσκολία να απαντηθεί ακόμα και αν αποφάσιζα να είμαι αγενής», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1».

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν τον θέλει για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, ενώ είπε πως δεν πιάνει το επιχείρημα ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι πιο δεξιός.

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνεται εναντίον μου εγώ τον καταλαβαίνω, τον δικαιολογώ και καλά κάνει γιατί είμαι ο άνθρωπος που τους λέει ότι εφόσον ο πρώην υπουργός τους της Δικαιοσύνης τους κατηγορεί ότι δολοφονούν χαρακτήρες και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και εταίρος τους ότι εξαγόρασαν τους βουλευτές του σημαίνει ότι δεν είναι προοδευτικό κόμμα. 

Αλλά ας έρθουν οι άνθρωποι να ψηφίσουν εναντίον μου καλό θα μας κάνουν, πρώτα από όλα θα παραμεριστούν οι μηχανισμοί και δεύτερον θα υποσχεθεί το εκλογικό σώμα της 5ης Δεκεμβρίου μεγάλο εκλογικό αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές», πρόσθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής είπε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι ελεύθερη να επιλέξει τον πρόεδρο της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Φόρτωση άρθρων...