Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Λοβέρδος: «Υποψηφιότητα νίκης και όχι καταγραφής εσωκομματικών συσχετισμών»

Παρασκήνιο

Με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό συναντήθηκε ο  Ανδρέας Λοβέρδος στη Λάρισα.

Οι δύο πολιτικοί είναι παλιοί γνώριμοι και φίλοι, ενώ έπαιζαν μπάσκετ στην ομάδα της Βουλής.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι πραγματοποιεί συναντήσεις θεσμικά με τους τοπικούς φορείς κατά τη διάρκεια των περιοδειών του ενώ αναφερόμενος στην κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ξεκαθάρισε ότι η υποψηφιότητα του είναι υποψηφιότητα νίκης και όχι απλά καταγραφής ποσοστών ή εσωκομματικών συσχετισμών για την επόμενη ημέρα.

Ο Κωνσταντίνος Αγοραστός από την πλευρά του εξήρε την προσφορά του Ανδρέα Λοβέρδου στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας και τον ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την Θεσσαλική Περιφέρεια. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα ομιλία στην Λάρισα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Φόρτωση άρθρων...