Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Λοβέρδος: «Υποχρεώσή μας η άνοδος των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ»

«Οι συζητήσεις μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων είναι καλό που γίνονται, το περιεχόμενο της ενημέρωσης του Πρωθυπουργού για την συνάντηση του με τον Ερντογάν προς τον κ. Ανδρουλάκη ήταν αυτό που ξέρουμε όλοι».

Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» και στην εκπομπή «Μπρα Ντε Φερ» με τους Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως όταν η Ρωσία επιχειρεί με πόλεμο να αλλάξει τα σύνορα με την Ουκρανία δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες για το ΝΑΤΟ. Επίσης, ο πρώην υπουργός ανέφερε πως «υποχρέωση μας είναι να αυξήσουμε τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ».

Ακόμα, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής είπε πως όταν η Ρωσία επιχειρεί με πόλεμο να αλλάξει τα σύνορα με την Ουκρανία δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες για το ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Καρατζαφέρης για Κασσελάκη: Είναι σαν να βάζουν τη Φαίη Σκορδά αρχηγό της αντιπολίτευσης

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης στον Δημήτρη Δανίκα, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στους α...

Φόρτωση άρθρων...