Τρίτη
31 Ιανουαρίου 2023

Μάντζος: «Η Κυβέρνηση μας κρυφακούει αλλά δεν ακούει τις προτάσεις μας»

Στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse, με τον κ. Μάντζο να επικρίνει την Κυβέρνηση ότι «φιλοτεχνεί επίμονα μία εικόνα δήθεν αδύναμης και ελλιπούς αντιπολίτευσης, δείχνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω κακά νέα για τη ΝΔ: Αντιπολίτευση υπάρχει με θέσεις, προτάσεις, αυστηρότητα και δικαιοσύνη, υπάρχει εναλλακτική πρόταση και αυτή είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής».

Αναλύοντας τα στοιχεία της δημοσκόπησης, ο Δημήτρης Μάντζος εκτίμησε ότι δεν σημειώνεται μονάχα η υποχώρηση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η άνοδος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. «Αυτό σημαίνει ότι η αξιόπιστη εναλλακτική ενισχύεται, επικοινωνείται και κεφαλαιοποιείται στην κοινωνία, απέναντι στα δύο μοντέλα διακυβέρνησης που απέτυχαν. Είναι καλά νέα για τους πολίτες ότι αχνοφαίνεται ξανά το δικαίωμα στην ελπίδα και στην αξιοπρέπεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής εξαπέλυσε πυρά σε βάρος της Κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι «είναι πολύ καλή στο να μας κρυφακούει, αλλά δεν μας ακούει όταν φέρνουμε προτάσεις». Συγκεκριμένα:

«Μας κρυφακούει αλλά δεν μας ακούει που από τον Ιανουάριο μιλάμε για την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή στο ηλεκτρικό ρεύμα και που από τον Μάρτιο μιλάμε για την ανάγκη μείωσης των έμμεσων φόρων στα βασικά καταναλωτικά αγαθά όσο διαρκεί αυτή η κρίση. Μας κρυφακούει, αλλά δεν μας ακούει όταν από τον Φεβρουάριο προτείνουμε φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας, που οι βουλευτές και οι υπουργοί της ΝΔ έλεγαν πως δεν υπάρχουν. Δεν μας ακούει όταν από τον Αύγουστο ζητούσαμε προστασία της πρώτης κατοικίας και αναστολή πλειστηριασμών. Δεν μας άκουσε ακόμη κι όταν μιλήσαμε για τη μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα τραπεζικά επιτόκια δανεισμού και καταθέσεων».

«Δεν χρειαζόταν καν να μας κρυφακούει γιατί όλες αυτές οι προτάσεις ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο και στη δημόσια συζήτηση, με απόλυτη διαφάνεια και λογοδοσία όπως πάντοτε έκανε και κάνει το ΠΑΣΟΚ. Επισυνδέθηκαν στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων και αποσυνδέθηκαν από τη φιλελεύθερη δημοκρατία και την κοινωνική πραγματικότητα», κατέληξε ο Δημήτρης Μάντζος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεοδωρικάκος: «Αθλιότητα το δημοσίευμα για την οικογένεια μου, θα προσφύγω δικαστικά»

Διαψεύδει ο Τάκης Θεοδωρικάκος τους ισχυρισμούς ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που δημοσιεύει το «Documento» για παρέμβαση του πρώην αρχηγού της Αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, για...

Μετωπική ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ για τον «εκβιαζόμενο» Ανδρουλάκη - Οργισμένη αντίδραση από τη Χαριλάου Τρικούπη

Την οργισμένη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσε η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Η εκπρόσωπος του ΣΥ...

Φόρτωση άρθρων...