Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Μαρινάκης: Προϊόν επιστημονικής φαντασίας ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε υπουργείο στον Κασσελάκη το 2019

Προϊόν επιστημονικής φαντασίας είναι όσα ειπώθηκαν από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, ότι το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Κασσελάκη υπουργείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, πρόκειται για ένα προϊόν επιστημονικής φαντασίας. «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.

Ωστόσο, όπως είπε πως όταν «πρόκειται για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καλό». Συνέχισε, λέγοντας πως η είδηση στερείται σοβαρότητας. 

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε, δε, πως «θέλει να μας πει ο κ. Καπνισάκης και ο κ. Κασσελάκης, ότι ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε ένα οποιοδήποτε υπουργείο σε έναν οποιοδήποτε άνθρωπο που αρθρογραφούσε υπέρ του και ήταν υποστηρικτής του;».

Σε ερώτηση του Μανώλη Χιώτη αν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά ο ίδιος απάντησε πως αυτό που λέει ο κ. Καπνισάκης δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα. 

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, αποκάλυψε ότι το 2019, όταν ανέλαβε πρώτη φορά πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε πρόταση στον κ. Κασσελάκη να αναλάβει υπουργός, πρόταση που ο ίδιος τότε είχε αρνηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται επίσης στο πρωτοσέλιδο, ο Αντώνης Διαματάρης είχε μεσολαβήσει τότε προτείνοντας χαρτοφυλάκιο στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Καιρίδης: Απαράδεκτη η απόφαση του Ερντογάν να κάνει τέμενος τη Μονή της Χώρας

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, σχολίασε την απόφαση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει σε τέμενος τη «Μονή της Χώρας» χαρακτηρίζοντας...

Στην Αλβανία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή

Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ - Αλβανίας, ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Σήμερα, ημέρα το...

Φόρτωση άρθρων...