Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Φηρά: Με τους τέσσερεις Γάλλους νταήδες τι γίνεται;

Υπογραμμίζουμε ότι οι δύο από τους νταήδες, στη γαλλική περιοχή όπου ζουν είναι γνωστοί έμποροι ναρκωτικών, με δεσμούς με ισλαμικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σε Συρία και Τουρκία.

Οι τέσσερεις Γάλλοι τραμπούκοι που στη Σαντορίνη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 33χρονο Ισπανό τουρίστα, είχαν έλθει στην Ελλάδα με διατεταγμένη υπηρεσία να εξευτελίσουν την Ελληνική Αστυνομία.  

Του Αθ. Χ. Παπανδρόπουλου

Οι τέσσερεις νεαροί Γάλλοι ισλαμο-τραμπούκοι που πριν λίγες ημέρες λήστεψαν και ξυλοκόπησαν άγρια έξω από μπαρ στα Φηρά Σαντορίνης 33χρονο Ισπανό τουρίστα, εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία. Με χρηματοδότηση διαδικτυακού influencer ήλθαν στην Ελλάδα για να δείρουν κόσμοκαι να αποδείξουν ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι εξίσου «μαλακή» με την αντίστοιχη γαλλική, η οποία τον τελευταίο καιρό πρέπει να ζητά την άδεια του υποκόσμου για να επεμβαίνει. 

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον,σύμφωνα με το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι CNEWS,  οι τέσσερεις τραμπούκοι βιντεοσκόπησαν τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό, για να αποδείξουν στο τραμπούκικο περιβάλλον τους ότι δεν σηκώνουν και πολλά – πολλά.

Υπογραμμίζουμε ότι οι δύο από τους νταήδες, στη γαλλική περιοχή όπου ζουν είναι γνωστοί έμποροι ναρκωτικών, με δεσμούς με ισλαμικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σε Συρία και Τουρκία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, προειδοποιούμε την ελληνική κυβέρνηση ότι αν λόγω ελληνογαλλικής φιλίας, δείξει ανοχή και επιείκεια στους τραμπούκους, θα ανοίξει ένα επικίνδυνο ασκό του Αιόλου, που σίγουρα θα πλήξει την τουριστική Σαντορίνη. Ας έχουνγνώση οι φύλακες.Και ας ερευνήσουν οι ελληνικές αρχές ποιοι και γιατί έστειλαν τα τέσσερεις νταήδες στην Ελλάδα και ειδικά στη Σαντορίνη.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παπανώτας: Ανήθικο που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ - Αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο

Νέες αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος με απόφαση Κασσελάκη. Ο...

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

Την εικόνα της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» κατά την βάπτισή του, επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι σημερινές δηλώσ...

Φόρτωση άρθρων...