Τρίτη
31 Ιανουαρίου 2023

Φηρά: Με τους τέσσερεις Γάλλους νταήδες τι γίνεται;

Υπογραμμίζουμε ότι οι δύο από τους νταήδες, στη γαλλική περιοχή όπου ζουν είναι γνωστοί έμποροι ναρκωτικών, με δεσμούς με ισλαμικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σε Συρία και Τουρκία.

Οι τέσσερεις Γάλλοι τραμπούκοι που στη Σαντορίνη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 33χρονο Ισπανό τουρίστα, είχαν έλθει στην Ελλάδα με διατεταγμένη υπηρεσία να εξευτελίσουν την Ελληνική Αστυνομία.  

Του Αθ. Χ. Παπανδρόπουλου

Οι τέσσερεις νεαροί Γάλλοι ισλαμο-τραμπούκοι που πριν λίγες ημέρες λήστεψαν και ξυλοκόπησαν άγρια έξω από μπαρ στα Φηρά Σαντορίνης 33χρονο Ισπανό τουρίστα, εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία. Με χρηματοδότηση διαδικτυακού influencer ήλθαν στην Ελλάδα για να δείρουν κόσμοκαι να αποδείξουν ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι εξίσου «μαλακή» με την αντίστοιχη γαλλική, η οποία τον τελευταίο καιρό πρέπει να ζητά την άδεια του υποκόσμου για να επεμβαίνει. 

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον,σύμφωνα με το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι CNEWS,  οι τέσσερεις τραμπούκοι βιντεοσκόπησαν τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό, για να αποδείξουν στο τραμπούκικο περιβάλλον τους ότι δεν σηκώνουν και πολλά – πολλά.

Υπογραμμίζουμε ότι οι δύο από τους νταήδες, στη γαλλική περιοχή όπου ζουν είναι γνωστοί έμποροι ναρκωτικών, με δεσμούς με ισλαμικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σε Συρία και Τουρκία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, προειδοποιούμε την ελληνική κυβέρνηση ότι αν λόγω ελληνογαλλικής φιλίας, δείξει ανοχή και επιείκεια στους τραμπούκους, θα ανοίξει ένα επικίνδυνο ασκό του Αιόλου, που σίγουρα θα πλήξει την τουριστική Σαντορίνη. Ας έχουνγνώση οι φύλακες.Και ας ερευνήσουν οι ελληνικές αρχές ποιοι και γιατί έστειλαν τα τέσσερεις νταήδες στην Ελλάδα και ειδικά στη Σαντορίνη.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Qatargate: Να αρθεί η ασυλία των Ταραμπέλα και Κοτσολίνο αποφάσισε το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές της Επιτροπής νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισαν σήμερα ομόφωνα, υπέρ της άρσης της ασυλίας των ευρωβουλευτών Μαρκ Ταραμπέλα και Αντρέα Κοτσολίν...

Πέτρος Τατσόπουλος: Ελεύθερος μετά τη σύλληψή του κατόπιν μήνυσης παρουσιαστή (βίντεο)

Συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Ο συγγραφέας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (30/1), ενώ ήταν παρών σε εκδήλωση-συζ...

Φόρτωση άρθρων...