Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Μετωπική σύγκρουση για τις τηλεοπτικές άδειες και τη Νέα Διαπλοκή

Παρασκήνιο

Την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για τη νομιμότητα του διαγωνισμού περιμένουν στο Μαξίμου για να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την αδειοδότηση των καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Οι Τσίπρας - Παππάς διατυπώνουν σε συνομιλητές τους την εκτίμηση, ότι το τηλεοπτικό τοπίο θα αρχίσει να αλλάζει από τις 10 Αυγούστου και τον Οκτώβριο θα αρχίσει η εκπομπή των νέων καναλιών.

Στο Μαξίμου θεωρούν επίσης δεδομένη την παρέμβαση Μητσοτάκη υπέρ των καναλιών που βρίσκονται σήμερα σε λειτουργία και κινδυνεύουν με λουκέτο, αν δεν πάρουν άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δεσμευτεί για την άμεση επαναλειτουργία των καναλιών που θα αναγκαστούν να κλείσουν, όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση.

Όταν εκδηλωθεί η πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ, η κυβέρνηση θα εξαπολύσει τις γνωστές επικοινωνιακές της "καραμέλες" περί "ταύτισης της ΝΔ με τα συμφέροντα των βαρόνων της διαπλοκής κ.τ.λ".

Σε αντίθεση πάντως με τις γνωστές μπαρούφες του Μαξίμου - που δεν πείθουν πλέον ούτε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ - μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον θα έχουν οι αποκαλύψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την "Νέα Διαπλοκή" που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και μάλιστα όπως μάθαμε, αυτή την φορά ο κ. Μητσοτάκης, θα αναφερθεί και ονομαστικά σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες αλλά και μηντιάρχες που διαγκωνίζονται στον προθάλαμο του Νίκου Παππά για να αρπάξουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα της εξουσίας του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ...

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Φόρτωση άρθρων...