Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Απόλυτη προσήλωση στη στρατηγική του Κέντρου και της προσέλκυσης νεολαίας

Δεν κάνει βήμα πίσω από τη στρατηγική του Κέντρου, της μετριοπάθειας και της σοβαρότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας παράλληλα το βλέμμα στην αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης.

Η καταγεγραμμένη πολιτική κυριαρχία του Πρωθυπουργού στη δεξαμενή των ψηφοφόρων που ανήκουν στο λεγόμενο μεσαίο χώρο αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία όσον αφορά στο μεγάλο στόχο της αυτοδυναμίας, παρά τις επιμέρους αναταράξεις που υπήρξαν την περίοδο του καλοκαιριού κυρίως λόγω των χειρισμών στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Εκτός των άλλων, η στρατηγική στόχευση του Μεγάρου Μαξίμου στη νεολαία συνεχίζεται μέσα από συγκεκριμένες δράσεις βελτίωσης της καθημερινότητας, αλλά και δημιουργίας προϋποθέσεων επαγγελματικής αποκατάστασης που συνιστά και το μεγάλο ζητούμενο για τη συντριπτική πλειοψηφία των νέων στη χώρα.

Τα δύο συγκεκριμένα κοινά αναμένεται να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και το κατά πόσο η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να προσεγγίσει τα όρια της αυτοδυναμίας και να διασφαλίσει μια δεύτερη τετραετία χωρίς τη βοήθεια άλλων πολιτικών δυνάμεων.

Βέβαια, οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ επηρεάζουν τα δεδομένα, αφού το Κίνημα βρίσκεται σε πορεία επανασυσπείρωσης και η εκλογή νέας ηγεσίας δημιουργεί προϋποθέσεις ανάκαμψης και επαναπατρισμού ψηφοφόρων και από τη Νέα Δημοκρατία.

Μέσα σ΄αυτό το κλίμα το πολιτικό σκηνικό παίρνει φωτιά και το ενδιαφέρον εστιάζεται στους συσχετισμούς που θα δημιουργηθούν τους επόμενους μήνες με φόντο τις εθνικές εκλογές και την απλή αναλογική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μέχρι και ο Γκλέτσος... αγανάκτησε με τον Κασσελάκη: «Απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος» (εικόνες)

Σε πλήρη μεταστροφή της άποψής του για τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις που έδωσε στα σ...

Φόρτωση άρθρων...