Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Μητσοτάκης: Eπισκέφθηκε το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη (Photos)

Το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο επισκέφθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Συγκεκριμένα, το «Ποσειδώνιο» Αθλητικό Κέντρο επισκέφθηκε το πρωί ο Πρωθυπουργός για να επιθεωρήσει τα οκτώ ανακαινισμένα γήπεδα καλαθοσφαίρισης του κέντρου και μίλησε με αθλητές και αθλητικούς παράγοντες για τα προβλήματα και τις προοπτικές του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις ενέργειες της κυβέρνησης, με τις οποίες προωθείται η δημιουργία του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και της ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου στην Τούμπα, αλλά έδωσε έμφαση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στις υποδομές των χωρών άθλησης σε σχολεία και σε αθλητικά κέντρα.

«Αθλητισμός δεν είναι μόνο τα μεγάλα έργα, πιστεύω ότι η καρδιά του αθλητισμού χτυπάει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά» είπε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι πρέπει οι νέοι να έχουν τις κατάλληλες υποδομές για να αθλούνται και για λόγους καλής υγείας και ευεξίας και για να μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στο χώρο του αθλητισμού.

Μητσοτάκης: Eπισκέφθηκε το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι εκτός από τα κλειστά γυμναστήρια γίνονται παρεμβάσεις και σε πολλά ανοιχτά γήπεδα σε όλη τη χώρα, όπως έγιναν και στο Ποσειδώνιο για να δοθεί η δυνατότητα σε νέους κάθε ηλικίας να έχουν πρόσβαση στην άθληση.

Στο «Ποσειδώνιο» είχε προγραμματιστεί και ένας αγώνας με παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές, που ματαιώθηκε λόγω της βροχής. "Φοβάμαι ότι πρέπει να αναβάλουμε το παιχνίδι μας για μια μέρα χωρίς βροχή" είπε ο Πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης: Eπισκέφθηκε το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη

Ο Μητσοτάκης μίλησε με αθλητές του μπάσκετ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην προσωπική του ενασχόληση και στην αγάπη του για την καλαθοσφαίριση και μάλιστα παρέπεμψε στις μέρες που είχε συγκροτηθεί η ομάδα της Βουλής, όταν ήταν βουλευτής και ο πρώην προπονητής μπάσκετ, Γιάννης Ιωαννίδης. «Για κάποιο λόγο δε χάναμε ποτέ», αστειεύτηκε ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης: Eπισκέφθηκε το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε ακόμη τις κλειστές εγκαταστάσεις και το κολυμβητήριο. Στη συνέχεια μίλησε με παλιές δόξες της εθνικής και των συλλόγων του μπάσκετ, μεταξύ των οποίων οι Ζήσης, Γιαννούλης, Τσιάρας, Πρέλεβιτς, κ.α. για θέματα που αφορούν το χώρο της καλαθοσφαίρισης. Επέστησε, ιδιαίτερα την προσοχή τους στην ανάγκη να καταπολεμηθεί η αθλητική βία, η βία εντός και εκτός των γηπέδων.

Μητσοτάκης: Eπισκέφθηκε το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη

Τον Πρωθυπουργό συνόδευε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος και παρουσίασε τις εγκαταστάσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Πέτρος Παππάς «αδειάζει» τον Φαραντούρη: Οι κυβερνήσεις ανεβαίνουν και πέφτουν από τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού

«Αδειάζει» τον Νίκο Φαραντούρη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του πρώτου ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία ...

Τα «μαζεύει» κατόπιν εορτής ο Νίκος Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας

Προσπάθεια να μαζέψει τις χθεσινές του δηλώσεις περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο βουλε...

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Φαραντούρη: Προσβάλλει τους ανώτατους δικαστές

Σκληρή απάντηση έδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στον Νίκο Φαραντούρη για τις δηλώσεις του σύμβουλου ευρωπαϊκής πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, που μετ...

Φόρτωση άρθρων...