Δευτέρα
28 Νοεμβρίου 2022

Μητσοτάκης: Το γεύμα στον Σαρλ Μισέλ και στους ηγέτες Σερβίας, Βουλγαρίας, Β. Μακεδονίας στην Αλεξανδρούπολη (photos)

Επίσημο γεύμα προς τους πρωθυπουργούς των γειτονικών χωρών και στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε στην Αλεξανδρούπολη γεύμα προς τιμήν του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας Kiril Petkov, του προέδρου της Σερβίας Aleksandar Vučić και του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Dimitar Kovachevski.

Οι ηγέτες των βαλκανικών χωρών και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου νωρίτερα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για την έναρξη υλοποίησης της πλωτής μονάδας αποθήκευσης και αεριοποίησης LNG.

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

O Kυριάκος Μητσοτάκης τόνισε στην ομιλία του ότι ο νέος τερματικός σταθμός LNG (FSRU) Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στην Αλεξανδρούπολη αποτελεί μία ενεργειακή πύλη για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, για τη νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

MITSOTAKIS
MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Τα πρόσωπα που αξιοποιήθηκαν για τη στελέχωση των τομέων του κόμματος

Η προσέλκυση προσώπων από την Κοινωνία των Πολιτών ήταν προτεραιότητα της Χαριλάου Τρικούπη όσον αφορά τη στελέχωση των πολιτικών τομέων του κόμματος, που ανακοινώθηκαν το μεσημέρι...

Επίτιμος πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γιώργος Παπανδρέου - Τι λέει σε ανάρτησή του

Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, μετά από 17 χρόνια, την ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος μάλιστα ε...

Φόρτωση άρθρων...