Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Το γεύμα στον Σαρλ Μισέλ και στους ηγέτες Σερβίας, Βουλγαρίας, Β. Μακεδονίας στην Αλεξανδρούπολη (photos)

Επίσημο γεύμα προς τους πρωθυπουργούς των γειτονικών χωρών και στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε στην Αλεξανδρούπολη γεύμα προς τιμήν του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας Kiril Petkov, του προέδρου της Σερβίας Aleksandar Vučić και του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Dimitar Kovachevski.

Οι ηγέτες των βαλκανικών χωρών και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου νωρίτερα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για την έναρξη υλοποίησης της πλωτής μονάδας αποθήκευσης και αεριοποίησης LNG.

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

O Kυριάκος Μητσοτάκης τόνισε στην ομιλία του ότι ο νέος τερματικός σταθμός LNG (FSRU) Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στην Αλεξανδρούπολη αποτελεί μία ενεργειακή πύλη για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, για τη νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

MITSOTAKIS
MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

MITSOTAKIS

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ζάκυνθο για την επαναλειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή πρόσκληση που έλαβε από το Λύκειο Ελληνίδων Ζακύνθου, το οποίο επαναλειτουργεί για πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες διακοπής των δρα...

Κακλαμάνης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μήπως ο κ. Κασσελάκης προσβλέπει στις ψήφους των Σπαρτιατών;

Με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Χρ. Κακλαμάνης σχολίασε τη στάση του ΣΥΡ...

Φόρτωση άρθρων...