Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Μόσιαλος για Ντόρα Μπακογιάννη: Της εύχομαι δύναμη στον αγώνα της

Παρασκήνιο

Τις ευχές του για την έκβαση της υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη εξέφρασε ο Ηλίας Μόσιαλος, επισημαίνοντας και τη σημασία της δημόσιας παρέμβασής της.

Συμμετέχοντας στο κύμα συμπαράστασης υπέρ της πρώην υπουργού Εξωτερικών ο καθηγητής πολιτικής της υγείας στο LSE, τονίζει τη σημασία της απενοχοποίησης του καρκίνου καθώς «αφορά όλους μας».

Τόνισε παράλληλα ότι η χώρα μας «πρέπει επιτέλους να υλοποιήσει ένα σύγχρονο πρόγραμμα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης του καρκίνου».

Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου

«Η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως ανακοίνωσε η ίδια, πρόσφατα διαγνώστηκε, ευτυχώς εγκαίρως, με πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο. Θα ήθελα να διαβιβάσω τις ειλικρινείς ευχές μου και να της ευχηθώ δύναμη και καλή έκβαση στον αγώνα της.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή να αναφερθώ στην σημασία της παρέμβασής της, μέσω της δημοσιοποίησης του προσωπικού ζητήματος υγείας.

Η ιατρική έχει κάνει μεγάλα βήματα και θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερα στον χώρο αυτό τα επόμενα χρόνια.

Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν η απενοχοποίηση του καρκίνου, και πολλές μορφές του μπορούν ήδη να αντιμετωπιστούν με επιτυχία.

Ο καρκίνος είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας. Έχει σημασία να μιλάμε ανοιχτά και να ενεργούμε προληπτικά και έγκαιρα ως πολίτες.

Ταυτόχρονα, η χώρα μας πρέπει επιτέλους να υλοποιήσει ένα σύγχρονο πρόγραμμα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης του καρκίνου.
Ηλίας Μόσιαλος».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καρφιά» Αντώναρου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους»

«Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πάει -και πρέπει να πάει- με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο. Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτο...

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπική απόφαση Κασσελάκη η αποπομπή Παπανώτα - Το είχε αποφασίσει εδώ και μέρες

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την α...

Φόρτωση άρθρων...